Πρόκριση θρίλερ της Ουγγαρίας (χωρίς Κόρχουτ) στα τελικά του Euro (videos)

H Oυγγαρία στο Πούσκας Αρένα της Βουδαπέστης ήταν αντιμέτωπη με το φάσμα του αποκλεισμού από τα τελικά του Euro, αφού μέχρι το 87′ έχανε 0-1 από την Ισλανδία.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 11′ με τον Σίγκουρντσον, μετά το σημαντικό λάθος του Ούγγρου γκολκίπερ Γκουλάσι, αλλά στα τελευταία λεπτά ήρθαν τα πάνω κάτω. Στο 88′ ο Νέγκο ισοφάρισε σε 1-1 για τους Μαγυάρους (είχε μπει στο 84′), ενώ στο 90’+2′ το μεγάλο τους αστέρι, ο Ντομινίκ Ζομποζλάι, έγραψε το 2-1 που έμεινε μέχρι τέλους και έστειλε την Ουγγαρία στην τελική φάση του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.

Mέλος της Εθνικής Ουγγαρίας δεν είναι το τελευταίο διάστημα, ο Μιχάι Κόρχουτ, ο οποίος απ΄οταν έφυγε από τον Άρη και επέστρεψε στην Ντέμπρετσεν, φαίνεται να έχασε και την θέση του στην Εθνική του ομάδα. Όσο ήταν παίκτης του Άρη είχε ενεργό ρόλο στην εθνική του ομάδα.

Με την Ουγγαρία ο Κόρχουτ είχε αγωνιστεί συνολικά 22 φορές, είχε και ένα γκολ, με την τελευταία του συμμετοχή να είναι στις 15 Νοεμβρίου του 2019 σε φιλική αναμέτρηση κόντρα στην Ουρουγουάη.

To Top