Πρόκριση στη Λαμία θέλει ο Παναθηναϊκός πριν το ματς με τον Άρη

Ένας είναι ο στόχος του Παναθηναϊκού στο σημερινό (18:00, Cosmote Sport 3) παιχνίδι στη Λαμία στη ρεβάνς των ημιτελικών του Κυπέλλου Ελλάδας. Αυτός της πρόκρισης στον τελικό της 21ης Μαΐου στο ΟΑΚΑ.

Η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς δεν μπόρεσε να πάρει σκορ ασφαλείας από το πρώτο ματς και το 1-0 φαντάζει… ανοιχτό για εκπλήξεις. Ωστόσο οι ποδοσφαιριστές του Σέρβου προπονητή δεν θέλουν να σκέφτονται σε καμία περίπτωση κάτι τέτοιο. Προέχει γι’ αυτούς η πρόκριση και στη συνέχεια θα επικεντρωθούν σε έναν ακόμα “τελικό”, αυτόν της Κυριακής με αντίπαλο τον Άρη στη Λεωφόρο. Εκεί όπου θα κριθούν πολλά για το ποια από τις δύο ομάδες θα πάρει το πάνω χέρι για την κατάκτηση της 3ης θέσης.

Στα ευχάριστα για τον κόουτς του Παναθηναϊκού είναι πως θα έχει στη διάθεσή του όλους τους παίκτες πλην τους γνωστούς απόντες. Δηλαδή τους τραυματίες Κουρμπέλη-Πούγγουρα, τον Μακέντα για λόγους τακτικής, αλλά και τους Λούντκβιστ, Βαγιαννίδη και Αγιούμπ.

Μια πιθανή 11άδα για το σημερινό παιχνίδι σε σχηματισμό 4-3-3 είναι με τους εξής: Μπρινιόλι, Κώτσιρας, Σένκεφελντ, Βέλεθ, Χουάνκαρ, Ρούμπεν Πέρεθ, Βιγιαφάνιες, Γκατσίνοβιτς, Παλάσιος, Ιωαννίδης, Αϊτόρ.

To Top