Πρόκριση της Γιουβέντους (1-1), “πέταξε” έξω από τον τελικό τη Ρεάλ

Η Ρεάλ ήταν το φαβορί, αλλά η Γιούβε έχει βαριά φανέλα και δεν είναι… παίξε – γέλασε.

Η Μεγάλη Κυρία έριξε στο καναβάτσο τη Βασίλισσα μέσα στο σπίτι της και με το 1-1 στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου προκρίθηκε στον μεγάλο τελικό του Βερολίνου, όπου θα αντιμετωπίσει την Μπαρτσελόνα.

Η Γιούβε διαχειρίστηκε έξοχα το παιχνίδι, βρέθηκε να χάνει στο 23′ με πέναλτι του Ρονάλντο, το 1-0 ήταν σκορ πρόκρισης για τη Ρεάλ, αλλά οι Ιταλοί δεν είχαν μιλήσει.

Μίλησαν στο 57′ με τον Αλβάρο Μοράτα, ένα παιδί της Ρεάλ, που δεν πήρε τις ευκαιρίες που ήθελε στη Μαδρίτη και μετακόμισε στο Τορίνο το καλοκαίρι έναντι 20 εκατομμυρίων ευρώ.

Ο 22χρονος σκόραρε στο 57′ και προκαλεσε σιγή στο Μπερναμπέου, χωρίς να πανηγυρίσει το γκολ του, όπως και στο πρώτο παιχνίδι, όπου είχε ανοίξει το σκορ! Η μοίρα τα έφερε έτσι, να αποκλειστεί η Ρεάλ από τον τελικό, όπου θα διεκδικούσε το 11ο Κύπελλο Πρωταθλητριών, από ένα δικό της παιδί!

Η Ρεάλ προσπάθησε να πάει το ματς στην παράταση, αλλά ο Μπουφόν στα 37 του δεν ήθελε να αφήσει την ευκαιρία, να κερδίσει επιτέλους ένα Τσάμπιονς Λιγκ, να πάει χαμένη.

H μεγάλη στιγμή της βραδιάς, ήρθε στο 79′, όταν ο μαέστρος Αντρέα Πίρλο, έδωσε τη θέση του στον Μπαρτσάλι και αποθεώθηκε από τους οπαδούς της Ρεάλ! Ο Πίρλο την ερχόμενη Τρίτη κλείνει τα 36 του χρόνια και στο Βερολίνο θέλει να πάρει το τρίτο Τσάμπιονς Λιγκ της καριέρας του…

Πηγή: thessports.gr

To Top