Πρόκριση της Λαμίας επί της Ηλιούπολης (0-3)

Η Λαμία με δύο γκολ του αρχηγού της, Νίκου Τσούκαλου, ξεπέρασε το εμπόδιο της Ηλιούπολης εκτός έδρας με σκορ 3-0 και πέρασε στη συνέχεια του Κυπέλλου.

Από την αρχή του αγώνα η ομάδα που είχε τον έλεγχο και την πρωτοβουλία των κινήσεων ήταν η Λαμία παρά τις αλλαγές που έκανε ο Γρηγορίου.

Στο 12ο λεπτό ο αρχηγός του ΠΑΣ Λαμία, Νίκος Τσούκαλος, με κεφαλιά σκόραρε έπειτα από σέντρα από τα δεξιά του Μανουσάκη, κάνοντας έτσι το 0-1. Συνολικά η Λαμία ήταν ανώτερη. Η Ηλιούπολη από την άλλη, στο πρώτο μέρος είχε ένα σουτ που απέκρουσε ο Σαράνοφ στο 6′ και ένα σουτ έξω στο 15′.

Μετά από 10 λεπτά στο β’ μέρος η Λαμία σκόραρε ξανά. Στο 56′ ο Τζανδάρης έβγαλε τη σέντρα από τα δεξιά, η μπάλα έσκασε μέσα στην περιοχή του Τσάκαλου, κανένας δεν την έδιωξε και εν τέλει ο Τσούκαλος με πλασέ έκανε το 0-2.

Στο 60′ η Ηλιούπολη κέρδισε πέναλτι με τον Κράσι. Ο ίδιος το εκτέλεσε όμως ο Σαράνοφ του είπε… όχι. Στις καθυστερήσεις του αγώνα η Λαμία πέτυχε και τρίτο τέρμα με τον Μαζουλουξή με κεφαλιά. Το 0-3 ήταν και το τελικό σκορ και έτσι η Λαμία πέρασε στην επόμενη φάση του Κυπέλλου.

To Top