Πρόκριση της Ρεάλ Μαδρίτης στα πέναλτι κόντρα στη Σίτι (video)

Με ήρωα τον Αντρέι Λούνιν και μοιραίους τους Μπερνάρντο Σίλβα και Ματέο Κόβατσιτς, η Ρεάλ λύγισε την Σίτι μέσα στο Μάντσεστερ με 4-3 στα πέναλτι (κ.δ. και παράταση 1-1) και πήρε την πρόκριση στα ημιτελικά του Champions League, όπου θα αντιμετωπίσει την Μπάγερν Μονάχου.

Η Μάντσεστερ Σίτι μπορεί να ήταν καθόλα ανώτερη, αλλά δεν κατάφερε να μετουσιώσει την υπεροχή της σε κάτι παραπάνω από… ένα γκολ, με αποτέλεσμα να μείνει εκτός Ευρώπης! Διότι η ψυχωμένη Ρεάλ Μαδρίτης είχε για ήρωα τον Λούνιν στα πέναλτι (σσ. έπιασε δύο) και κατάφερε να ξεράνει την ομάδα του Γκουαρδιόλα μέσα στο «Έτιχαντ», κλείνοντας ραντεβού στα ημιτελικά του Champions League με την Μπάγερν Μονάχου για… τιτανομαχία!

Ο Ροντρίγκο είχε ανοίξει το σκορ στο 12’ για τους Μαδριλένους που έπαιξαν φουλ άμυνα στη συνέχεια, με τη Σίτι να ισοφαρίζει στο τελευταίο τέταρτο με τον Ντε Μπρόινε αλλά να σπαταλά ένα τσουβάλι φάσεις στα 120 και πλέον λεπτά του αγώνα.
Αποκαθήλωση για την πρωταθλήτρια Ευρώπης που πάει… σπίτι της, στοχεύει το 15ο τρόπαιο με τα μεγάλα αυτιά η ομάδα του Αντσελότι!

To Top