Πρόμπιερζ: «Έχω πολλά να σκεφτώ…» (video)

Άκρως απογοητευμένος ήταν μετά το τέλος του αγώνα στην Κέρκυρα ο Μίχαλ Πρόμπιερζ, ο οποίος δήλωσε ότι δεν είναι εύκολο να κατονομάσει το πρόβλημα, αλλά παράλληλα επισήμανε την ανάγκη να δείξει υπομονή μέχρι να βρεθεί η λύση…

Σχετικά με το ματς σχολίασε: «Είμαι πολύ απογοητευμένος από το αποτέλεσμα. Πίστευα ότι θα κερδίσουμε. Γνωρίζαμε ότι η Κέρκυρα θα κάνει τα πάντα για τη νίκη. Προετοιμαστήκαμε καλά, αλλά δε σταθήκαμε καλά και υστερήσαμε σε δύο τρεις φάσεις στην τελική πάσα. Μπήκαμε με ένα σκεπτικό να αλλάξουμε κάποια πράγματα, δεχτήκαμε όμως νωρίς το γκολ και βγήκαμε εκτός πλάνων κι αναγκαστήκαμε να βγούμε μπροστά. Είναι δύσκολο να κερδίσεις ένα ματς, όταν προς το τέλος κάνεις τρία σουτ στο τέρμα και δεν κάνεις γκολ. Στο ταξίδι της επιστροφής, αυτές τις έξι ώρες, θα έχω πολλά πράγματα να σκεφτώ για το πώς μπορούμε να βελτιώσουμε την κατάσταση. Τώρα πρέπει να δείξουμε ότι έχουμε μία ομάδα με χαρακτήρα και βέβαια ακολουθεί ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, το οποίο πρέπει να κερδίσουμε πάση θυσία».

Όσον αφορά το πιο σημαντικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο Άρης, τόνισε: «Προσπαθούμε να δώσουμε κάποια πράγματα στην προπόνηση. Ως προπονητής είμαι πολύ απογοητευμένος, όμως πρέπει να έχω υπομονή, αλλιώς δεν μπορούμε να προχωρήσουμε».

Κλείνοντας, ανέφερε στον ίδιο τόνο: «Απλά δεν μπορώ να πω ποιο είναι το πρόβλημα. Το θέμα είναι τι πρέπει να κάνουμε εμείς μέσα στον αγώνα. Πάλι χάσαμε, όπως στην Τρίπολη και στο ματς με τον Πανιώνιο. Δεν έχουμε χρόνο να διορθώσουμε στην προπόνηση πράγματα, διότι θα υπάρξουν πολλά παιχνίδια και θα πρέπει μέσα από τα ματς να διορθωθούμε».

Δείτε εδώ το βίντεο με τις δηλώσεις του Μίχαλ Πρόμπιερζ στην συνέντευξη Τύπου

To Top