Πρόμπιερζ: «Εκτιμώ τον Πρίττα, αλλά…»

Ο Σάκης Πρίττας βρίσκεται στο αγωνιστικό… «ψυγείο» από τον Μίχαλ Πρόμπιερζ, ο ίδιος έχει ζητήσει ακόμη και να αποχωρήσει τον Ιανουάριο και ο Πολωνός προπονητής έσπευσε να δώσει τη δική του εκδοχή για το θέμα.

Ο Πρόμπιερζ δεν είχε τοποθετηθεί άμεσα στο θέμα του αρχηγού του Άρη, ο οποίος προπονείται μόνος του πια, δείγμα της περιθωριοποίησης του από την πρώτη… ταχύτητα της ομάδας. Όχι μόνο δηλαδή απλά εκτός ενδεκάδας ή αποστολής, αλλά έξω από τις προπονήσεις του πρώτου γκρουπ, ειδικά μετά τις αιχμές που άφησε για τον 39χρονο προπονητή.

Με δηλώσεις που παραχώρησε, λοιπόν, στην κάμερα της συνδρομητικής τηλεόρασης, ο τεχνικός των κιτρίνων θέλησε να ξεκαθαρίσει μια και καλή το όλο ζήτημα.

«Ο Πρίττας είναι ένας έμπειρος παίκτης, τον εκτιμώ, όμως το θέμα, τη δεδομένη χρονική στιγμή, είναι πως πολύ δύσκολα μπορεί να ανταπεξέλθει σε αυτά που ζητάω μέσα στο γήπεδο και στη φιλοσοφία που έχω» είπε ο Πρόμπιερζ, ενώ κατέληξε ότι: «Όλα τα υπόλοιπα και το τι θα επακολουθήσει θα τα δούμε εν καιρώ και από αγώνα σε αγώνα».

Ήταν ουσιαστικά μια κίνηση για από τον Πρόμπιερζ με σκοπό να κλείσει, προς το παρόν το θέμα Πρίττα.

Ο Πολωνός μίλησε και για τον Κώστα Καπετάνο, υπογραμμίζοντας ότι: «Όπως βλέπετε είναι μαζί μας και προπονείται…», δείχνοντας πως τον υπολογίζει κανονικά. 
Αναλυτικά οι δηλώσεις του Πρόμπιερζ ο οποίος αναφέρθηκε και στο επερχόμενο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, καθώς και των Ντάνιελ Τσέζαρεκ και Χαβιέρ Ουμπίντες , θα προβληθούν στην «Ώρα των Πρωταθλητών».

Διαβάστε το ρεπορτάζ για την περιθωριοποίηση του Πρίττα και την επιστροφή του Καπετάνου 

To Top