Πρόμπιερζ: «Θα κάνουμε τα πάντα για τους φιλάθλους μας»

Στην κάμερα του συνδρομητικού καναλιού μίλησε και ο προπονητής του Άρη Μίχαλ Πρόμπιερζ. «Χρειαζόμαστε πολύ δουλειά και αυτό φάνηκε στον αγώνα με τον Ολυμπιακό» είπε αρχικά ο Πολωνός, ενώ παραδέχθηκε η αποστολή της ομάδας του θα είναι δύσκολη στην Κρήτη.

Όπως σημείωσε ο 39χρονος προπονητής: «Προσπαθήσαμε να διορθώσουμε τα λάθη που κάναμε και να βελτιώσουμε τα θετικά στοιχεία. Γνωρίζουμε ότι ο αγώνας με τον ΟΦΗ θα είναι πολύ δύσκολος. Ελπίζω η ομάδα να έχει επίγνωση της κρισιμότητας του αγώνα και να κάνουμε ό, τι περνά από χέρι τους για να ικανοποιήσουμε τους φιλάθλους μας».

Σε  ερώτηση για την κατάσταση που βρήκε στην ομάδα, απέφυγε να αναφερθεί στον προκάτοχό του, όπως είχε κάνει και στη συνέντευξη που έδωσε στο σάιτ της ΠΑΕ Άρης: «Είναι εύκολο να λέμε ότι όλα ήταν αρνητικά αλλά εγώ δεν είμαι ο τύπος που το κριτικάρει αυτό, τι γινόταν δηλαδή με τον προηγούμενο προπονητή. Ανακατεύουμε πάλι τα χαρτιά και θα κάνουμε μια νέα αρχή. Έχουμε δύσκολους αγώνες στη συνέχεια αλλά δεν γίνεται να τα παρατήσουμε».

Τέλος αναφερόμενος στον προσωπικό του στόχο τόνισε: «Πάντα για ένα προπονητή είναι πρόκληση όταν πηγαίνει να δουλέψει το εξωτερικό. Όπου πηγαίνω προσπαθώ να κάνω καλά τη δουλειά μου, οι παίκτες να είναι ικανοποιημένοι μαζί μου, να τους βελτιώσω και να προσπαθήσω κάποιους αν τους προωθήσω, ακόμη και να πάνε στην Εθνική. Με μένα είναι πολύ εύκολο να συνεργαστεί, όταν δίνει προτεραιότητα στην ομάδα

 

 

 

 

 

To Top