Πρόμπιερζ σε παίκτες: “Θέλω γρήγορο γκολ”

Παιχνίδια σαν το αυριανό του Άρη με τον Παναιτωλικό έχουν μία… συνταγή που δεν χαλάει ποτέ, για να έρθει η νίκη για τον δυνατό αντίπαλο. Γρήγορο γκολ. Αυτό ζήτησε ο Μίχαλ Πρόμπιερζ από τους παίκτες του, εκτιμώντας πως ο Παναιτωλικός θα έρθει να παίξει κλειστά στο “Κλεάνθης Βικελίδης”.

Ο Πολωνός τεχνικός ζήτησε από τους παίκτες του… επίθεση κατά ριπάς από το ξεκίνημα, ώστε να αιφνιδιάσουν τον Παναιτωλικό, να του ασκήσουν πίεση από το πρώτο λεπτό και να σκοράρουν. Αυτό θα είναι το καλύτερο αντίδοτο στην “κλειστή” άμυνα που θα έχουν οι Αγρινιώτες, όπως πιστεύει ο Πρόμπιερζ.

Ένα γρήγορο γκολ θα αλλάξει την ψυχολογία των παικτών και παράλληλα θα… ανοίξει και την αντίπαλη άμυνα. Ίσως γι’ αυτό ο Πρόμπιερζ σκέφτεται να χρησιμοποιήσει στη μεσαία γραμμή έναν ακόμα παίκτη, ώστε να μπορέσει να πιέσει αποτελεσματικότερα τον Παναιτωλικό, να εξασφαλίσει την κατοχή και κυκλοφορία της μπάλας και να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για την επίτευξη του πρώτου στόχου, του γρήγορου γκολ, ώστε να έρθει και πιο εύκολα η νίκη.

Ξεκίνα τώρα με Bonus 125 € από την expekt.com!

To Top