Πρόμπιερζ: “Σημασία έχει πώς θα αγωνιστούμε εμείς” (video)

Έναν διαφορετικό Πανιώνιο, έναν… άγνωστο Πανιώνιο περιμένει να δει ο Μίχαλ Πρόμπιερζ αύριο στη Νέα Σμύρνη, λόγω της αλλαγής προπονητή, ωστόσο όπως επεσήμανε και ο ίδιος αυτό που έχει σημασία είναι να αγωνιστεί η δική του ομάδα όπως πρέπει μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Ο τεχνικός του Άρη υπογράμμισε στην κάμερα της NOVA πως “γνωρίζαμε ότι έχουμε δύσκολα παιχνίδια, επειδή είναι εκτός έδρας. Στο πρώτο (με τον ΟΦΗ) παίξαμε καλά και το κερδίσαμε, αλλά αυτό το παιχνίδι θα είναι ακόμα πιο δύσκολο επειδή έχει αλλάξει προπονητή ο Πανιώνιος. Επίσης, το κάνει ακόμα πιο δύσκολο αυτό το παιχνίδι το γεγονός ότι ο Πανιώνιος γνωρίζει πως παίξαμε με τον ΟΦΗ και θα προσπαθήσουν ακόμα περισσότερο για να μας κερδίσουν”.

Ρωτήθηκε αν… εφησυχάζει από τα προβλήματα του Πανιωνίου, παρόλο που έχει αλλάξει προπονητή και απάντησε πως “αυτά τα πράγματα έτσι είναι στο ποδόσφαιρο. Δεν μπορείς να ξέρεις τι θα σου συμβεί. Μπορεί να πούμε κάτι σήμερα και αύριο αυτό το κάτι να μην ισχύει. Οι αλλαγές που θα γίνουν σε αυτή την ομάδα ίσως να λειτουργήσουν και θετικά για την ομάδα. Σημασία έχει πως θα αγωνιστούμε εμείς και να κάνουμε τα πάντα για να κερδίσουμε”.

Είναι βέβαιο πως η πρόσληψη Μάντζιου στον Πανιώνιο έχει δημιουργήσει “εμπόδια” στο σκάουτινγκ του Άρη και αυτό παραδέχτηκε ο Πολωνός τεχνικός, υπογραμμίζοντας πως “πάντα υπάρχουν αυτά τα προβλήματα, γιατί όταν αλλάζει ο προπονητής, αλλάζουν πολλά. Δεν ξέρουμε ποια θα είναι η ακριβής 11αδα, δεν ξέρουμε ποια είναι η κατάσταση στην αντίπαλη ομάδα και οι παίκτες που θα πάρουν μια ευκαιρία από τον νέο προπονητή, θα προσπαθήσουν να την εξαντλήσουν και θα αγωνιστούν ακόμα πιο δυνατά”.

Ο Άρης στη Κρήτη έβγαλε πάθος και ρωτήθηκε ο Πρόμπιερζ αν αντιλαμβάνεται την ικανοποίηση του κόσμου από αυτό το χαρακτηριστικό. “Αυτό (το πάθος) είναι δεδομένο για μένα. Κάποιους θα του αρέσει, κάποιους μπορεί να τους δυσαρεστήσει, αλλά αυτή είναι η φιλοσοφία μου. Με αυτή προχωράω και στο ποδόσφαιρο και στη ζωή μου”, επεσήμανε ο Πολωνός, που ακόμα δεν έχει περάσει πολλά πράγματα από την φιλοσοφία του στην ομάδα: “Είδα ελάχιστα πράγματα, γιατί είναι μικρό το χρονικό διάστημα για να περάσουμε αυτό που έχω στο μυαλό μου. Εγώ θα είμαι ευχαριστημένος όταν θα κάθομαι και θα βλέπω πως αγωνίζονται οι παίκτες. Σημασία έχει ότι όπου κι αν δούλεψα, η κάθε ομάδα έπαιζε ποδόσφαιρο και αυτό μας λείπει ακόμα”.

Έκλεισε τη συνέντευξη με… ελληνικά! “Ευχαριστώ”, είπε και χαμογέλασε…

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις του Μίχαλ Πρόμπιερζ στην κάμερα της “Nova”

To Top