Πρόμπιερζ στο PRESSARIS: «Απλά μια νίκη με ΠΑΟ, αναληθή τα δημοσιεύματα για Εθνική Πολωνίας»

Ο Μίχαλ Πρόμπιερζ βρέθηκε στο Καυταντζόγλειο για να παρακολουθήσει το παιχνίδι Δόξα Δράμας-ΟΦΗ, το πρώτο του… live από το ελληνικό πρωτάθλημα, όπως παραδέχθηκε κι ο ίδιος, κράτησε τις σημειώσεις του και μίλησε στο PRESSARIS για τις σκέψεις του, σχετικά με τον Άρη, την νίκη επί του Παναθηναϊκού, τον Αστέρα Τρίπολης, αλλά και την… Εθνική Πολωνίας.

Ο προπονητής του Άρη απέδειξε για μια ακόμη φορά ότι είναι εργασιομανής… Από νωρίς το πρωί βρέθηκε στο Νέο Ρύσιο, προπόνησε την ομάδα, αποσύρθηκε μαζί της σε ξενοδοχείο, έκανε την απογευματινή προπόνηση στο Κλεάνθης Βικελίδης και στη συνέχεια κατευθύνθηκε με τους συνεργάτες του στο Καυταντζόγλειο, για τη συνάντηση ανάμεσα στη Δόξα και τον ΟΦΗ.

Σε μια από τις σουίτες του Καυταντζογλείου, τον συναντήσαμε και δέχθηκε με ευγένεια να απαντήσει σε μερικές ερωτήσεις του PRESSARIS, οι απαντήσεις στις οποίες κρύβουν ενδιαφέρον.

 

-Κύριε Πρόμπιερζ, συγχαρητήρια για την νίκη επί του Παναθηναϊκού…

«Ευχαριστώ, ήταν μια νίκη, τίποτε περισσότερο».

– Η ομάδα παρουσιάστηκε ανεβασμένη αγωνιστικά στο συγκεκριμένο παιχνίδι και έφτασε στην επιτυχία

«Ναι είναι αλήθεια, είμαι πολύ ευχαριστημένος γι αυτό, αλλά όπως σας είπα ήταν μια νίκη, την κρατάμε και συνεχίζουμε. Δεν πρέπει, όμως, να μείνουμε σε αυτήν».

– Σας περιμένει ένα δύσκολο παιχνίδι στην Τρίπολη…

«Το γνωρίζω, πρέπει να στραφούμε σε αυτό, δουλεύουμε γι αυτό και ελπίζω να συνεχίσουμε με μια επιτυχία. Αυτό θα ήταν το καλύτερο».

– Ποιος είναι ο λόγος της παρουσίας σας σήμερα στο Καυταντζόγλειο;

«Είναι το πρώτο παιχνίδι του πρωταθλήματος που βλέπω live. Θέλω να δω όλες τις ομάδες της Σούπερ λίγκας, για να έχω μια ολοκληρωμένη προσωπική άποψη. Ειδικά σήμερα θέλω να έχω μια εικόνα από την Δόξα Δράμας, την οποία θα αντιμετωπίσουμε σε λίγες μέρες…».

– Ελλάδα-Πολωνία στην πρεμιέρα του Euro 2012… Θέλετε να μας κάνετε κάποιο σχόλιο;

«Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, από δυο καλές ομάδες, παιχνίδι που θα έχει την ιδιαιτερότητα να γίνει μπροστά σε χιλιάδες κόσμο…Είναι νωρίς ακόμη για περισσότερα».

– Γνωρίζετε για τα δημοσιεύματα από την πατρίδα σας, που αναφέρουν ότι υπάρχει θέμα να αναλάβετε πόστο στην Εθνική Πολωνίας;

«Φυσικά, τα γνωρίζω, γράφονται διάφορα πράγματα εδώ και μήνες, αλλά δεν είναι αληθή αυτά τα δημοσιεύματα».

– Κάτι τελευταίο, ποια είναι η γνώμη σας για τη Θεσσαλονίκη;

«Δεν μπορώ ακόμη να σας πω (σ.σ. γέλια…). Είμαι ένα μήνα στην πόλη, αλλά το δρομολόγιο μου είναι σπίτι-γήπεδό-ξενοδοχείο και πάλι γήπεδο… Χρειάζομαι χρόνο».

– Σας ευχαριστούμε πολύ…

«Να είστε καλά… Γεια σας (σ.σ. μας χαιρέτισε στα ελληνικά!).

To Top