ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πρόσκληση ενδιαφέροντος… εξπρές ανακοινώνει ο ΑΣ Άρης

Ανοιχτή πρόσκληση ενδιαφέροντος για την “επόμενη μέρα” του ποδοσφαιρικού τμήματος θα απευθύνει από σήμερα ο Ερασιτέχνης.

Πρόκειται για μία προσπάθεια να τρέξει τις εξελίξεις και να μην περιμένει την ΕΠΟ, όπως τόνισε και στο PRESSARIS χθες, ο πρόεδρος του ΑΣ, Τάσος Οικονόμου: “Δυστυχώς παρατηρείται σημαντική καθυστέρηση και δεν ξέρω αν δεν θα συνεχιστεί. Πρέπει να κάνουμε το επόμενο βήμα για να προλάβουμε και να μην φτάσουμε στο περσινό σημείο του να «χτίζεται» η ομάδα τελευταία στιγμή. Ακόμα δεν ξέρουμε το περιθώριο, αλλά πιθανότατα μέχρι και το τέλος της άλλης εβδομάδας θα μπορούν να καταθέτουν τις προτάσεις τους”.
 
Στον ΑΣ πρωταρχικό μέλημα είναι η ομάδα να μην βρεθεί εκτός απροόπτου για μία ακόμα χρονιά, όπως ακριβώς έγινε και το περασμένο καλοκαίρι και να φτιαχτεί ένα σύνολο που να μπορεί να ανταπεξέλθει όπως πρέπει αγωνιστικά και μη, σε όποια κατηγορία κι αν αγωνιστεί το τμήμα.

Η πρόσκληση χαρακτηρίζεται… εξπρές αφού σύμφωνα με πληροφορίες θα έχει χρονικό ορίζοντα μιας βδομάδας με την λογική ότι πρέπει να τρέξουν οι εξελίξεις άμεσα.

Φυσικά τίθεται το μεγάλο ερωτηματικό γιατί ο Ερασιτέχνης δεν κινήθηκε πολύ νωρίτερα, τη στιγμή που το πρωτάθλημα είχε ολοκληρωθεί στις 17 Μαΐου και η αβεβαιότητα ήταν ορατή, καθώς επίσης γιατί ενώ είχε την ευκαιρία από τα τέλη του Μαΐου να κερδίσει χρόνο, “τρέχοντας” τις εξελίξεις… καθυστέρησε δραματικά.

To Top