ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πρόστιμα με… δόσεις στη Φούτμπολ λιγκ

H σέντρα στην Φούτμπολ λιγκ δεν έχει γίνει ακόμη αφού οι συζητήσεις με την NOVA για τα τηλεοπτικά δικαιώματα του πρωταθλήματος συνεχίζονται. Στην «μικρή κατηγορία» ψάχνουν για λεφτά αφού το ταμείο είναι μείον.

Τεράστιο το κουπόνι του Σαββάτο, πολλά τα μεγάλα ματς, πολλές και οι ευκαιρίες για ταμείο! Διαβάστε στο Foxbet.gr αναλυτικά ρεπορτάζ για όλες τις αναμετρήσεις και βρείτε τα κορυφαία προγνωστικά στοιχήματος.

Στο πρόσφατο διοικητικό συμβούλιο, το παρών έδωσε και ο αναπληρωτής πρόεδρος της ΕΠΟ, Μιχάλης Τζανόπουλος, που είναι και εκπρόσωπος της Ομοσπονδίας στην Ένωση Β’ εθνικής.

Δεν ήταν λίγοι λοιπόν, οι πρόεδροι των ΠΑΕ που του ζήτησαν να γίνει τροποποίηση και να μπορούν οι ομάδες της κατηγορίας να πληρώνουν τα πρόστιμα για την συμπεριφορά των οπαδών τους από την πειθαρχική επιτροπή σε δόσεις!

Να σημειωθεί ότι ο πειθαρχικός κώδικας άλλαξε (εκ νέου) πρόσφατα και τα προβλεπόμενα πρόστιμα μειώθηκαν ενώ και στο περσινό πρωτάθλημα είχε ζητηθεί η αντικατάσταση του αθλητικού δικαστή Ελευθέριου Βόμβα για τον οποίο υπήρχαν διαμαρτυρίες εξαιτίας των ποινών που επέβαλλε.

Η απάντηση που πήραν μάλλον δεν τους ικανοποίησε. Ο Μ. Τζανόπουλος υποστήριξε ότι κάτι τέτοιο δεν μπορεί να γίνει γιατί δεν το επιτρέπει η UEFA, πετώντας ουσιαστικά από πάνω του στην ευθύνη.

Πηγή: sport24.gr

To Top