Πρόστιμο, δύο αγώνες χωρίς κόσμο και τρεις με γυναικόπαιδα στον Ερυθρό Αστέρα (videos)

 

Βαρύς έπεσε ο πέλεκυς στον Ερυθρό Αστέρα για τα επεισόδια που έγιναν στον πέμπτο αγώνα της σειράς της των τελικών της Αδριατικής Λίγκας με την Μπουντούτσνοστ.

Όσα έγιναν στο πέμπτο και τελευταίο και παιχνίδι της σειράς των τελικών της Αδριατικής Λίγκας μεταξύ του Ερυθρού Αστέρα και της Μπουντούτσνοστ δεν πέρασαν απαρατήρητα από τους διοργανωτές, οι οποίοι τιμώρησαν στην σερβική ομάδα.

Ο αθλητικός δικαστής της Αδριατικής Λίγκας, Σάσα Πάβλιτσιτς-Μπέκιτς τιμώρησε την ομάδα του Μίλαν Τόμιτς με δύο αγώνες κεκλεισμένων των θυρών, ενώ το “παρών” στα επόμενα τρία εντός έδρας παιχνίδια του Ερυθρού Αστέρα θα μπορούν να δώσουν μόνο γυναίκες και παιδιά ως 14 ετών.

Επίσης, ο Ερυθρός Αστέρας τιμωρήθηκε και με πρόστιμο και συνολικά η σερβική ομάδα θα κληθεί να πληρώσει 82.500€ – τα 35.500€ αφορούν τον πέμπτο τελικό –  για παραβάσεις που έγιναν κατά την διάρκεια των playoffs (επεισόδια, δηλώσεις κλπ).

Τέλος, η Μπουντούτσνοστ τιμωρήθηκε με πρόστιμο 42.000€ για τα επεισόδια που έγιναν στον τρίτο αγώνα της σειράς, ενώ ο Γιάσμιν Ρέπεσα θα κληθεί να πληρώσει 3.300€ για τη μη παρουσία του στη συνέντευξη Τύπου του τελευταίου παιχνιδιού.

To Top