ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Πρόστιμο και απαγόρευση εισόδου σε Ράντο, για τις προκλήσεις των παικτών και του πάγκου της ΑΕΚ!

Για τις προκλήσεις των παικτών της ΑΕΚ και ολόκληρου του πάγκου της, τιμωρήθηκε ο προπονητής των τερματοφυλάκων του Άρη, Αλέκος Ράντος, με χρηματικό πρόστιμο 5.000 ευρώ και απαγόρευση εισόδου στον αγωνιστικό χώρο για 15 μέρες!

Στο γκολ της ισοφάρισης της ΑΕΚ στην παράταση, ο Ολιβέιρα της ΑΕΚ και όχι μόνο, πανηγύρισαν έξαλλα μπροστά στον πάγκο του Άρη, βρίζοντας τους πάντες, κάτι που προκάλεσε το ξέσπασμα του Αλέκου Ράντου.

Οι της ΑΕΚ την έβγαλαν… λάδι! Που το περίεργο και το παράξενο;

Αναλυτικά:

Κατά την τελευταία της συνεδρίαση, η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ έλαβε την εξής απόφαση.

ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ στον δεύτερο εγκαλούμενο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ΡΑΝΤΟ, αξιωματούχο  της πρώτης εγκαλούμενης ΠΑΕ «ΑΡΗΣ», ποινή απαγόρευσης εισόδου στον αγωνιστικό χώρο για δέκα πέντε (15) ημέρες, καθώς και χρηματική ποινή ύψους πέντε χιλιάδων (5.000) ευρώ, της πρώτης εγκαλούμενης ΠΑΕ ευθυνόμενης ως προς την χρηματική ποινή εις ολόκληρον με τον πρώτο. ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ στην πρώτη εγκαλούμενη ΠΑΕ «ΑΡΗΣ» χρηματική ποινή ύψους πέντε χιλιάδων (5.000) ευρώ. ΑΠΕΙΛΕΙ σε βάρος της εγκαλούμενης ΠΑΕ «ΑΡΗΣ» χρηματική ποινή ύψους δέκα χιλιάδων (10.000) ευρώ για κάθε παράβαση της παραπάνω ποινής απαγόρευσης εισόδου στον ανωτέρω αξιωματούχο της.

To Top