Πρόστιμο και φέτος στον Άρη λόγω εγγυητικής – Άλλες τέσσερις ΠΑΕ χωρίς επιστολή

Για άλλη μια χρονιά ο Άρης είναι αναγκασμένος να πληρώσει πρόστιμο το οποίο μπορεί να φτάσει μέχρι και τις 40.000 ευρώ επειδή δεν έχει καταθέσει εγγυητική επιστολή.

Η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού την Τρίτη (8/10) παρέπεμψε άλλες τρεις ομάδες (Παναθηναϊκό, Εργοτέλη, Πανιώνιο και ΟΦΗ) για τον ίδιο λόγο.

Έτσι, οι πέντε ομάδες, ύστερα από το πόρισμα που θα συντάξει η ΕΕΑ, θα κληθούν από την αρμόδια Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ για να δώσουν εξηγήσεις και κινδυνεύουν, στη χειρότερη των περιπτώσεων, με πρόστιμα, τα οποία μπορούν να φτάσουν έως τα 40.000 ευρώ. Κατά τα λοιπά, εγκρίθηκε η αύξηση μετοχικού κεφαλαίου της ΠΑΕ Καλλονή.

Τέλος, η ΕΕΑ χορήγησε πιστοποιητικά στην ομάδα μπάσκετ της Καβάλας καθώς και σε εννέα τμήματα βόλεϊ. Η Επιτροπή αναμένεται να συνεδριάσει ξανά την Τετάρτη 16 Οκτωβρίου, στις 12.00.

Αναλυτικά, η επίσημη ανακοίνωση, μετά τη συνεδρίαση της Επιτροπής, αναφέρει τα ακόλουθα: «Αποφάσεις της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού, κατά τη σημερινή της συνεδρίαση.

Η Επιτροπή χορήγησε πιστοποιητικό στα κάτωθι ΤΑΑ:

– ΤΑΑ Ολυμπιακός

– ΤΑΑ Άρης

– ΤΑΑ Φοίνικας Σύρου

– ΤΑΑ ΠΑΟΚ

– ΤΑΑ Λαμία

– ΤΑΑ ΑΕΚ

– ΤΑΑ Παμβοχαϊκός

– ΤΑΑ Εθνικός Αλεξανδρούπολης

– ΤΑΑ Α.Ο. Κηφισιάς.

Η Επιτροπή χορήγησε πιστοποιητικό στην κάτωθι ΚΑΕ:

– KAE Kαβάλα.

Η Επιτροπή θα συντάξει πόρισμα ελέγχου προς την Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ, με κοινοποίηση στη Super League, για μη προσκόμιση εγγυητικής επιστολής, παράλληλα, δε, χορηγεί προθεσμία μέχρι 31-10-2013 για την προσκόμιση της ελλείπουσας εγγυητικής επιστολής στις κάτωθι ΠΑΕ:

– ΠΑΕ Άρης

– ΠΑΕ Εργοτέλης

– ΠΑΕ ΟΦΗ

– ΠΑΕ Παναθηναϊκός

– ΠΑΕ Πανιώνιος

Ολοκληρώθηκε η αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου από την κάτωθι ΠΑΕ:

– ΠΑΕ Καλλονή

Η επόμενη συνεδρίαση της Επιτροπής ορίσθηκε για τις 16-10-2013 και ώρα 12.00».

To Top