Πρόστιμο μαμούθ για Γιαννακόπουλο!

Πρόστιμο… μαμούθ ύψους 120.000 ευρώ καλείται να πληρώσει ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος για την παρουσία στις εξέδρες στο πρώτο παιχνίδι της σειράς με τη Ρεάλ!

Stoiximan.gr: Θα επιστρέψει ως πρώτος ο Άρης στη Superleague; 

Παρά την τιμωρία του, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος βρέθηκε κανονικά στο ΟΑΚΑ για την πρώτη αναμέτρηση της σειράς με τη Ρεάλ Μαδρίτης και η EuroLeague του επέβαλλε νέα ποινή, ύψους 120.000 ευρώ!

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος ήταν κανονικά στο ΟΑΚΑ για την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τη Ρεάλ και η EuroLeague τον τιμώρησε με 120.000 ευρώ. Το διπλάσιο από τις 60.000 ευρώ που του είχε επιβληθεί για την παρουσία του στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό πριν από μερικές εβδομάδες.

Από τον Παναθηναϊκό εκφράζουν απορία για το γεγονός πως η EuroLeague πρόλαβε μέσα σε λιγότερο από 48 ώρες να τιμωρήσει τον ισχυρό άνδρα της ΚΑΕ.

Παράλληλα, θυμίζουμε πως εκκρεμεί η ανακοίνωση της απόφασης για την προσφυγή του Παναθηναϊκού που εκδικάστηκε στο CAS, σχετικά με την πεντάμηνη απαγόρευση εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους που έχει επιβληθεί στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, ενώ λίγες ώρες μετά το Game 1, η διοργανώτρια αρχή άνοιξε φάκελο, εστιάζοντας στο γεγονός πως στο ΟΑΚΑ ενδεχομένως να έγιναν παραβάσεις στο κομμάτι της χωρητικότητας!

To Top