Πρόστιμο στα Τρίκαλα και στον πρόεδρό τους για το ματς με τον Πανιώνιο

Με πρόστιμο τιμώρησε ο Αθλητικός Δικαστής του ΕΣΑΚΕ την ΚΑΕ Τρίκαλα, αλλά και τον πρόεδρό της, Βαγγέλη Φρύδα, για τα όσα συνέβησαν στο ματς με τον Πανιώνιο.

Stoiximan.gr: Θα επιστρέψει ως πρώτος ο Άρης στη Superleague; 

Τον… λογαριασμό στην ΚΑΕ Τρίκαλα, για τα όσα συνέβησαν στην αναμέτρηση με τον Πανιώνιο, έστειλε ο Αθλητικός Δικαστής του ΕΣΑΚΕ.

Συγκεκριμένα, στη θεσσαλική ομάδα επιβλήθηκε πρόστιμο ύψους 500 ευρώ για υβριστικά συνθήματα που ακούστηκαν από τις κερκίδες, ενώ ο πρόεδρός της, Ευάγγελος Φρύδας, θα πληρώσει το ποσό των 1.100 ευρώ, για ανάρμοστη συμπεριφορά προς το πρόσωπο του πρώτου διαιτητή.

Αναλυτικά η απόφαση του Αθλητικού Δικαστή:

«1. Απαλλάσσεται η ΤΡΙΚΑΛA KAE των πειθαρχικών κατηγοριών των εγκείμενων στην τέλεση των παραπτωμάτων της παράβασης των διατάξεων του Κανονισμού Πρωταθλήματος Καλαθοσφαίρισης Α1 Εθνικής Κατηγορίας περί της χρήσης συστήματος «precision time» και της μη καταβολής εξόδων διαιτητών κατά τον αγώνα καλαθοσφαίρισης Πρωταθλήματος μεταξύ της ομάδας «ΤΡΙΚΑΛΑ» και της ομάδας «ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ», που διεξήχθη στις 10.04.2018, στο γήπεδο «Δ.Κ.Γ. ΤΡΙΚΑΛΩΝ).
2. Επιβάλλεται στην ΤΡΙΚΑΛΑ ΚΑΕ για υβριστικά συνθήματα οπαδών εκτεταμένης έντασης με αποδέκτες φυσικά πρόσωπα που εκφέρθηκαν κατά τη διάρκεια του αγώνα καλαθοσφαίρισης Πρωταθλήματος μεταξύ της ομάδας «ΤΡΙΚΑΛΑ» και της ομάδας «ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ», ο οποίος διεξήχθη στις 10.04.2018, στο γήπεδο «Δ.Κ.Γ. ΤΡΙΚΑΛΩΝ», αυστηρή έγγραφη επίπληξη με παράλληλη ανακοίνωση στον τύπο και χρηματικό πρόστιμο πεντακοσίων ευρώ (500,00 €).
3. Επιβάλλεται στον κο Ευάγγελο Φρύδα, Πρόεδρο του Δ.Σ. της ΤΡΙΚΑΛΑ ΚΑΕ, για ανάρμοστη συμπεριφορά προς το πρόσωπο του Α’ διαιτητή που εκδηλώθηκε κατά τη διάρκεια του αγώνα καλαθοσφαίρισης Πρωταθλήματος μεταξύ της ομάδας «ΤΡΙΚΑΛΑ» και της ομάδας «ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ», ο οποίος διεξήχθη στις 10.04.2018, στο γήπεδο «Δ.Κ.Γ. ΤΡΙΚΑΛΩΝ», αυστηρή έγγραφη επίπληξη με παράλληλη ανακοίνωση στον τύπο και χρηματικό πρόστιμο χιλίων εκατό ευρώ (1.100,00 €)». 
To Top