Πρόστιμο στον ΠΑΟΚ για υβριστικά συνθήματα, αλλά όχι γι’ αυτά κατά του αείμνηστου Ιωαννίδη!

Ο Αθλητικός Δικαστής του ΕΣΑΚΕ επέβαλε πρόστιμο στον ΠΑΟΚ για υβριστικά συνθήματα που ακούστηκαν στο ματς με τον Προμηθέα, αλλά όχι γι’ αυτό που αφορούσε στη σύζυγο του αείμνηστου Γιάννη Ιωαννίδη.

Η αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον Προμηθέα στην πρεμιέρα της Basket League, αμαυρώθηκε από το σύνθημα που ακούστηκε κατά του Γιάννη Ιωαννίδη και συγκεκριμένα κατά της συζύγου του, Γιούλας.
Ωστόσο, όπως φαίνεται δεν αναφέρθηκε κάτι τέτοιο στο φύλλο αγώνα από τους τρεις διαιτητές Συμεωνίδη, Θεονά και Κατραχούρα και έτσι ο Αθλητικός Δικαστής του ΕΣΑΚΕ επέβαλε πρόστιμο ύψους 500 ευρώ στην ομάδα της Θεσσαλονίκης, για υβριστικά συνθήματα τα οποία δεν είχαν αποδέκτες φυσικά πρόσωπα.

Η απόφαση του Αθλητικού Δικαστή:
«Επιβάλλεται στην ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΙΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΙΤΩΝ 2004 ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ (δ.τ. ΠΑΟΚ 2004 ΚΑΕ) χρηματικό πρόστιμο ύψους 500,00 ευρώ, για υβριστικά συνθήματα τα οποία δεν έχουν αποδέκτες φυσικά πρόσωπα, κατά τον αγώνα Πρωταθλήματος με την ομάδα της ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΑΤΡΩΝ ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ (δ.τ. ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΩΝ ΚΑΕ), που διεξήχθη στις 7-10-2023».

To Top