Πρόστιμο 30.000 ευρώ σε Τσιώλη και παίκτες!

Το πρώτο ηχηρό μήνυμα δόθηκε για το άσχημο αγωνιστικό ξεκίνημα και τις κακές εμφανίσεις του Άρη. Με εισήγηση του Σάκη Τσιώλη θα επιβληθεί στον… ίδιο και στην ομάδα βαρύ πρόστιμο, συνολικά 30.000 ευρώ!

Συγκεκριμένα, ο προπονητής της ομάδας ανακοίνωσε πριν από την σημερινή απογευματινή προπόνηση στους ποδοσφαιριστές ότι εισηγήθηκε στην διοίκηση της ΠΑΕ πρόστιμο ύψους 30.000 για ολόκληρο το αγωνιστικό τμήμα, χωρίς να εξαιρέσει από αυτό την τεχνική ηγεσία και τους ποδοσφαιριστές.

Μάλιστα, με την σύμφωνη γνώμη της διοίκησης, ο ίδιος ο προπονητής θα πληρώσει τις 10.000 ευρώ (!) και αναλογικά οι ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν στο παιχνίδι με την Ξάνθη τις υπόλοιπες 20.000 ευρώ.

Ουσιαστικά πρόκειται για μια κίνηση που δείχνει ότι όλοι μέσα στην ομάδα, με πρώτο απ’ όλους τον προπονητή όχι μόνο αναγνωρίζουν το βάρος των ευθυνών τους, αλλά κυρίως αναλαμβάνουν τις ευθύνες αυτές. Πρόκειται

 επίσης για μια σημαντική ένδειξη ότι είναι όλοι αποφασισμένοι να επιστρέψουν την ομάδα στο δρόμο των επιτυχιών, παίρνοντας πάντως, το κόστος των πράξεων τους.

To Top