Πρόσφεραν θέαμα, αλλά έμειναν στην ισοπαλία (2-2) τα κορίτσια του Άρη (photos)

Οι κορασίδες του Άρη έφεραν την πρώτη τους ισοπαλία στο πρωτάθλημα τους,παρόλο που προηγήθηκαν με 2-0 και έδειχναν οτι εύκολα ή δύσκολα θα κέρδιζαν ακόμα έναν αγώνα. Αλλά στο τέλος οι κίτρινες δεν άντεξαν και ήρθαν ισόπαλες με το junior Ντίνου Κούη 3 με 2-2, προσφέροντας θέαμα.

Στον αγώνα έπαιξε κανονικά και η Ελένη Ευαγγελίδου,η οποία επέστρεψε στην ομάδα των κορασίδων του Άρη. Από τον αγώνα έλειπαν η Κατερίνα Κόκοτα και η Ιωάννα Παλαιοχωρινού που ήταν άρρωστες και έλειπε και η Σοφία Παπαδοπούλου που έχει πρόβλημα στο γόνατο της.

Η Δήμητρα Κρομύδα έκανε το 1-0 στο 10′ της αναμέτρησης με όμορφο σουτ έξω από την περιοχή, στο 30΄της αναμέτρησης, η ίδια παίκτρια έκανε το 2-0 με ψιλοκρεμαστό σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή. Στο 43′ και στο  49′ (με πέναλτι) μπήκαν τα γκολ των αντιπάλων.

Στον αγώνα προπονήτρια αυτήν την φορά ήταν η Ρία Κολλήγα μαζί με την Μιχάελα Παράσχου,την προπονήτρια της ακαδημίας κοριτσιών του Άρη στα ανατολικά,στην Θέρμη.

Τον αγώνα των κορασίδων παρακολούθησαν αντιπροσωπεία του γυναικειου τμήματος του Άρη αποτελούμενη από την Ευαγγελία Μαντατζή,την Χριστίνα Χυτούδη,τη Εύη Γαβριηλίδου,την Χρύσα Βαμπούλα και την Ευαλαμπία Χουτουριάδου,τον προπονητή των γυναικών τον Θεόφιλο Δουβαρτζίδη και τον έφορο των γυναικών τον Γιώργο Ψύχα.

ΑΡΗΣ(Κολλήγα,Παράσχου): Βήκα,Τζαρού(αρχηγός), Γουναρίδου,Μουστακλή,Κρομύδα,Παρούση,Τσιάτσου,Τσιλιμπή,Ευαγγελίδου,Θωμαδάκη,Πολυχρονιάδου,Κιουρτσή,Σπούρα.

To Top