ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πρόσχημα της ΕΠΟ με το οικονομικό για να πει όχι στους ξένους διαιτητές με Άρη!

Προφάσεις ΕΠΟ (της… εξυγίανσης) με το οικονομικό για να πει όχι στους ξένους διαιτητές με Άρη!

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Τελικά προφανώς δεν… αντέχεται το 50-50 στην Ελλάδα κι ενώ όλοι συμφωνούν ότι στα ντέρμπι και του Άρη, επιβάλλεται να οριστούν ξένοι διαιτητές, ξεκίνησε ένα μπαράζ φημών, το οποίο τεχνηέντως άρχισε να προβάλλει εμπόδια με… πρόσχημα το οικονομικό!

Ο Φινλανδός Ματίας Γκεστράνιους και ο Ελβετός Φενταγί Σαν σφύριξαν χωρίς προβλήματα τα ντέρμπι ΠΑΟΚ – ΑΕΚ και Ολυμπιακού – ΠΑΟΚ και άνοιξαν τον χορό, ο Άρης ζήτησε το αυτονόητο, δηλαδή ξένους ρέφερι στα επόμενα ντέρμπι με ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Ολυμπιακό και ως δια… μαγείας διαρρέεται ότι “είναι πολλά τα λεφτά… Άρη”!

Το αίτημα των «κίτρινων» μεταφέρθηκε στον Μέλο Περέιρα. Όμως εδώ αρχίζουν και πέφτουν οι μάσκες! Σύμφωνα με τις… διαρροές ο Πορτογάλος αρχιδιαιτητής προβληματίζεται από το ενδεχόμενο ότι αν πει το «ναι», να ακολουθήσουν τον ίδιο δρόμο και άλλες ομάδες, γιατί αυξάνεται το κόστος!!! Και έπεται και συνέχεια: Η ΕΠΟ, σύμφωνα με τις ίδιες διαρροές, αδυνατεί (λένε) να πληρώνει το επιπλέον ποσό από τις 5.000 ευρώ που είχε συμφωνηθεί το καλοκαίρι και όσο περισσότεροι ξένοι διαιτητές έρχονται τόσο θα αυξάνεται το κόστος, με αποτέλεσμα να αρνηθεί και θα πετάξει το… μπαλάκι πάλι στην Σούπερ λίγκα.

Μάλιστα υπάρχουν “προβλέψεις” που αναφέρονται σε αδιέξοδο! Καμία ντροπή, καμία τσίπα, από μια Ομοσπονδία και από παράγοντες που δήθεν ευαγγελίζονται την εξυγίανση, αλλά κάνουν ότι μπορούν για να παρουσιάσουν ένα από τα πιο… σημαδεμένα πρωταθλήματα όλων των εποχών.

To Top