Πρόταση Άρη σε Χαριστέα!

Ανάμεσα στις διεργασίες και τις επαφές της διοίκησης του Άρη για την “επόμενη μέρα”, έγινε μια πρώτη συζήτηση με τον Άγγελο Χαριστέα, για να αναλάβει τεχνικός διευθυντής.

Oι προσπάθειες της κιτρινόμαυρης διοίκησης σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη δεν είχαν μόνο τον προσανατολισμό της εξεύρεσης επενδυτικών κεφαλαίων, αλλά της ενίσχυσης με πρόσωπα που μπορούν να βοηθήσουν σε αυτές τις τραγικές ώρες.

Στο πλαίσιο αυτό, έγινε συζήτηση με τον Χαριστέα, όπου αφού εξήγησαν ποιες ενέργειες γίνονται, του πρότειναν την θέση του τεχνικού διευθυντή, του ανθρώπου που θα πάρει πάνω του το αγωνιστικό.

Βέβαια, δεν μπορούσε να υπάρξει άμεσα κάποια απάντηση ή εξέλιξη, αφού η κατάσταση είναι απόλυτα ρευστή. Δηλαδή, σε ποια κατηγορία θα παίζει ο Άρης, πόσα χρήματα θα διαθέτει κτλ, ώστε να υπάρξει συγκεκριμένο πλάνο, στο οποίο θα βαδίσει η διοίκηση, αλλά και τα όποια στελέχη, όπως π.χ. ο Χαριστέας.

Ήταν μια πρώτη κίνηση, η οποία φυσικά αναμένεται να έχει και συνέχεια, ανάλογα με τις εξελίξεις στον Άρη!

Ο 34χρονος πλέον Χαριστέας άνηκε στην ομάδας της Θεσσαλονίκης από το 1997 μέχρι το 2002 -ενώ για έναν χρόνο δόθηκε δανεικός στον Αθηναϊκό- και στη συνέχεια πωλήθηκε στη Βέρντερ Βρέμης. Πάντως, αν και δεν έχει αποσυρθεί επίσημα από την ενεργό δράση δεν εμφανίζεται αρνητικός στο ενδεχόμενο να αναλάβει τέτοιο πόστο.

Η τελευταία ομάδα στην οποία αγωνίστηκε ήταν η Αλ Νασρ της Σαουδικής Αραβίας, ενώ πριν λίγο καιρό συζήτησε το ενδεχόμενο να αγωνιστεί στην Σίντεϊ Ολύμπικ της Αυστραλίας, αλλά το θέμα δεν έκλεισε θετικά.

To Top