Πρόταση ανανέωσης! Διούδης και μετά το 2014…

Ο Άρης έχει το προνόμιο να διαθέτει εξαιρετικές επιλογές κάτω από τα δοκάρια. Ο Μάρκος Βελλίδης, ο Σωκράτης Διούδης, αλλά και ο νεαρός Παπαδόπουλος αποτελούν τρεις εξαιρετικούς τερματοφύλακες. Ο Άρης σήμερα προχώρησε σε πρόταση ανανέωσης στον Διούδη, ο οποίος είχε σπουδαία παρουσία με την Εθνική Νέων.

Η παρουσία του εκπροσώπου του Γιώργου Κατίδη στα γραφεία της ΠΑΕ Άρης είχε να κάνει με συζήτηση για ανανέωση του συμβολαίου του 19χρονου μέσου, όπως σημειώνουμε σε άλλο ρεπορτάζ. Κάτι ανάλογο όμως έγινε και για τον Σωκράτη Διούδη, ο οποίος έχει τον ίδιο εκπρόσωπο με τον Κατίδη.

Η συζήτηση έγινε σε καλό κλίμα και όλα δείχνουν πως θα υπάρχει συνέχεια σε πιο συγκεκριμένες βάσεις και λεπτομέρειες με το συμβόλαιο του διεθνή τερματοφύλακα (ο οποίος έλαμψε στο πρόσφατο Ευρωπαικό πρωτάθλημα) να ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2014. Ο Άρης θέλει να “δέσει” τον νεαρό πορτιέρο και μετά το 2014 και το εξέφρασε άμεσα και συγκεκριμένα.

Το θέμα παραμένει ανοιχτό με δεδομένη την επιθυμία των δυο πλευρών να συνεχίσουν μαζί. Μια κίνηση τακτικής, αλλά και ουσίας…

To Top