Πρόταση γάμου μπροστά στον έκπληκτο Μουρίνιο σε προπόνηση της Ρόμα (video)

Ένας φίλαθλος της Ρόμα βρήκε έναν μοναδικό τρόπο για να κάνει πρόταση γάμου στην αγαπημένη του, αφού την πήγε να δουν μαζί την τελευταία προπόνηση και στο φινάλε της ζήτησε να γίνει γυναίκα του μπροστά στον Μουρίνιο και στους συνεργάτες του.

Η Ρόμα βρίσκεται αυτές τις ημέρες στην Πορτογαλία όπου πραγματοποιεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της και σε αυτό το διάστημα ο Ζοζέ Μουρίνιο και οι συνεργάτες του έχουν δει άκρως ενδιαφέροντες καταστάσεις να εκτυλίσσονται.

Η αρχή έγινε με τον Πάουλο Ντιμπάλα που αποδέχτηκε την πρόταση των τζαλορόσι για τριετές συμβόλαιο συνεργασίας και συμμετέχει εδώ και μερικά 24ωρα στις προπονήσεις της νέας του ομάδας, ανεβάζοντας στα ύψη τον ενθουσιασμό στις τάξεις των οπαδών, με τις “όμορφες στιγμές” για τον special one να συνεχίζονται όμως και εκτός χορταριού.

Για αυτό φρόντισε ένας φανατικός φίλος των Ρωμαίων που πήγε με τη σύντροφό του στο προπονητικό κέντρο για να δουν διά ζώσης την τελευταία προπόνηση και αφού φωτογραφήθηκαν δίπλα-δίπλα με τον Μουρίνιο, στη συνέχεια “έριξε τη βόμβα”.

Χωρίς να το περιμένει ουδείς, κράτησε την κοπέλα του από το χέρι και της έκανε πρόταση γάμου μπροστά στο κατάπληκτο προπονητικό τιμ της Ρόμα, για να αποσπάσει την καταφατική απάντηση από την συγκινημένη σύντροφό του και να ακολουθήσουν χειροκροτήματα.

“Ίσως αυτό να έλειπε από το παλμαρέ του Ζοζέ Μουρίνιο”, ήταν το σχόλιο της Ρόμα στην επίσημη ιστοσελίδα της στο Twitter, με το οποίο συνόδευσε το video με την εκπληκτική πρόταση γάμου.

To Top