ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Πρόταση για παραχώρηση του Παλέ στον Άρη για 49 χρόνια, εισηγείται θετικά η διοίκηση των ΕΑΚ

Ένα από τα θέματα που συζητήθηκαν στην ΓΣ του Ερασιτέχνη αφορούσε το γηπεδικό και η παραχώρηση του Παλέ από την Πολιτεία στον Άρη.

Ήταν μία από τις πρώτες κινήσεις μας ως ΑΣ Άρης. Είχαν γίνει και παλιότερα επαφές. Όταν αλλάζει η Κυβέρνηση, αλλάζουν τα πάντα. Το προχωρήσαμε πολύ γρήγορα με διάθεση, επαφές, χρόνο, πολλές φορές και με κόντρες. Την Τρίτη η διοίκηση των ΕΑΚ θα εξετάσει το business plan η εισήγησή της θα είναι θετική και θα χρειαστεί μεγάλος αγώνας για να πετύχουμε το στόχο» ανέφερε ο Λευτέρης Αρβανίτης, με τον πρόεδρο της διοίκησης των ΕΑΚ να επιβεβαιώνει με δηλώσεις του για τη θετική αυτή εξέλιξη πριν δύο εβδομάδες.

Συνεχίζοντας ο πρόεδρος του ΑΣ Άρης είπε: «Το γήπεδο αυτό ιστορικά συντηρήθηκε από τον Άρη δίνει μία μεγάλη προοπτική. Στον υπουργό είπα ότι πρέπει να δώσει το γήπεδο για 49 χρόνια. Αυτό θα δώσει τη δυνατότητα για παραγωγή εσόδων με την αξιοποίηση του γηπέδου.

Το γήπεδο θα δοθεί στον Α.Σ. και την ΚΑΕ ΑΡΗΣ και όχι σε κάποιο ιδιώτη. Να αφήσει η γενιά μας στα παιδιά μας κάτι, να είναι ήσυχοι να παράγουν έσοδα για τον Α.Σ. και την ΚΑΕ ΑΡΗΣ.  Η υπόθεση πάει καλά, θα χρειαστεί μεγάλη πίεση από όλους».

To Top