“Πρόταση για την επόμενη μέρα του Άρη”

Το μέλος της εξελεγκτικής επιτροπής της Κοινωνίας Μελών Άρη, Σταύρος Ιωάννου έστειλε την παρακάτω επιστολή στο PRESSARIS με την οποία καταθέτει την δική του πρόταση για την “επόμενη μέρα” της κίτρινης ΠΑΕ.

Αναλυτικά:

“Αν θελησουμε να κοιταξουμε το αυριο πρεπει να θεσουμε καποιες βασεις.Η επιθυμια ολων μας είναι η ελευση ενός επενδυτη. Για να επιτευχθει η ελευση αυτου όμως πρεπει να ανοιχτει ο δρομος και εκει βασιζετε η προταση μου που θα αναλυσω στην συνεχεια. Συγκεκριμενες κινησεις σε απολυτες ημερομηνιες.

Ξεκιναω λοιπον….Παραιτηση της νυν διοικησης στις 13 Απριλιου. Γενικη συνελευση τις επομενες μερες με ένα θεμα. Την τοποθετηση μιας υπηρεσιακης διοικησης με χρονικο οριζοντα την 1η Ιουνιου.

Ο σκοπος αυτης της διοικησης θα είναι ενας. Την συλλογη υπογραφων από τους πιστωτες. Χρωσταμε 14.000.000 σε πιστωτες (ποδοσφαιριστες) και η πτωση στην Γ’ Εθνικη τους αφηνει χωρις απαιτησεις πλεον από τα χρηματα που εχουν λαμβανειν. Η θεληση μας να παιξουμε στην Β Εθνικη περναει από την δικια τους υπογραφη.

Ο στοχος αυτης της διοικησης που θα προκυψει είναι να μαζεψει τις υπογραφες από 45 και πλεον ποδοσφαιριστες ανακοινωνοντας ότι είναι διαθεσιμη να πληρωσει το 10% των απαιτησεων των πιστωτων σε μετρητα.

Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ φυτοζωει εδώ και 3 χρονια και οι λυσεις της εχουν στενεψει και παιζει με την θηλεια στον λαιμο τοσα χρονια. Εχει την ευκαιρια να βγαλει την θηλια από τον λαιμο της με την επανεκκινηση από την Γ’ Εθνικη. Αν υπαρχει η περιπτωση να αποφευχθει η Γ’ Εθνικη χρειαζονται προυποθεσεις. Χρειαζεται προσπαθεια εστω και αν είναι η τελευταια. Την συλλογη των υπογραφων των πιστωτων.

Να υπογραψουν οι παιχτες ότι δεχονται την μειωση κατά 90% ολοι μα ολοι και να ανοιξει ο δρομος για τον επενδυτη.Οι υπογραφες θα εχουν έναν αερα 6 μηνων μπροστα και όταν μαζευτουν ολες μα ολες ξεκινα ο δρομος για την προσεγγιση του επενδυτη.

Με 1.500.000 μετρητα και 7.000.000 διακανονισμενα σε 120 δοσεις ο ΑΡΗΣ γινεται ελκυστικος σαν επενδυση.Δεν χρειαζετε κανενα 99 κανενα 106 και ξεπατωνει μια και καλη την κακοδιαχειρηση δεκαετειων.Το να μπουμε στο τρυπακι να βρουμε νομικους τροπους να τσουλαμε τον χρονο δεν είναι λυση.

Το ή τωρα ή ποτε εχει πλησιασει αφανταστα.Η μερα οροσυμο είναι η 30η Ιουνιου. Μεχρι εκεινη την μερα πρεπει να είναι όλα ετοιμα αν θελουμε την Β Εθνικη και την ομαδα διαχειρησιμη. Οι υπογραφες μπορουν να μαζευτουν με την συμμετοχη ολων. Εχουν αλλωστε υποχρεωση να βοηθησουν εστω και τωρα που βουλιαξε το καραβι.

Ο δρομος προς τον επενδυτη ανοιγει ξεκαθαρα πλεον και μπαινουμε σε άλλη διαδικασια…. Να βαλουμε τις βασεις και τις προυποθεσεις για να διασφαλισουμε το μελλον μας απεναντι στον επενδυτη. Όπως είναι φυσιολογικο σε μια βιοσημη εταιρια θα εμφανιστουν και τυχοδιωκτες και υποψηφιοι διαχειριστες.

Στο παρελθον περασαν αλλωστε τετοιοι και μας γεμισαν με χαρακιες τις οποιες πληρωνουμε μια ζωη. Όπως γινετε αντιληπτο δεν γινετε να πουλησουμε τα παντα για 1.500.000. Η προταση μου είναι να συμμετεχουν αυτά τα λεφτα στην ΑΜΚ και θα μετοχοποιηθουν. Το ποσοστο που θα κατεχουν αυτές οι μετοχες θα προκυψει στην διαρκεια…

Η ΚΜΑ και ο Α.Σ. θα παραχωρισουν το μανατζμεντ της ομαδας σε αυτόν που θα βαλει αυτό το ποσον και θα παρει στο ονομα του τα χρεη προς την εφορια για τα επομενα 2 χρονια.

Αν γινει κατοχος του 20% ας παρουμε ένα υποθετικο νουμερο αν υποθεσουμε ότι θελει να κανει αποσβεση το κεφαλαιο του, θα το κανει με το ποσοστο που του αναλογει. Να ξεκαθαρισω ότι οι μετοχες πρεπει να ερθουν σε Α.Σ. και ΚΜΑ οι μικρομετοχοι πρεπει να τις παραχωρισουν αλλωστε χρηματα δεν βαλανε να τις αγορασουν…τις μοιραστηκαν μεταξυ τους.Θα κουρασω πολύ αν μπω σε αυτό το σημειο σε περισσοτερες λεπτομερειες.

Όπως αντιλαμβανομαι εγω το αυριο βλεπω βλεπω ότι ετσι θελω την επομενη μερα και με κοπο και με μεγαλη διαδικασια μπορει να επιτευχθει.Ξεμπερδευω από το παρελθον μια και καλη βγαζοντας εξω προσωπα και καταστασεις που δρουσαν για ιδιων ωφελος

.Εχω να πω πολλα για το μοντελο που θα ηθελα στην ομαδα μας, και ελπιζω να εχω την ευκαιρια τις επομενες μερες σε συναντησεις που σχεδιαζονται για την επομενη μερα

ΣΤΑΥΡΟΣ ΙΩΑΝΝΟΥ”

To Top