Πρόταση για το ποιοι να αποκτήσουν δικαίωμα ψήφου στη γενική συνέλευση!

O φίλαθλος του Άρη Στέφανος Μπαχαράκης με επιστολή του απευθύνεται στον φορέα (την οποία κοινοποίησε και στο PRESSARIS) καταθέτοντας πρόταση σχετικά με την ψηφοφορία για το μέλλον του Άρη.
Αναλυτικά:
“Κύριοι,

Διαβάζοντας την ανακοίνωσή σας σχετικά με τη Γενική Συνέλευση της ΚΜΑ την Τετάρτη 25/6, μου δημιουργήθηκαν κάποιες σκέψεις τις οποίες θέλω να μοιραστώ μαζί σας, όπως και κάποιες προτάσεις για το καλό του Άρη μας.

Δίνετε το δικαίωμα συμμετοχής σε όλα τα μέλη της ΚΜΑ και το δικαίωμα ψήφου μόνο στα οικονομικά τακτοποιημένα μέλη. Δεκτό, σύμφωνα με το καταστατικό του φορέα. Παρ’ όλα αυτά είναι γεγονός ότι ο αριθμός των παραπάνω είναι πολύ μικρός σε σχέση με τη δυναμική του φίλαθλου κοινού της ομάδας.
Επίσης ο αριθμός αυτών που συμμετείχαν στις τελευταίες συνελεύσεις είναι δραματικά μικρότερος. Δυστυχώς η ΚΜΑ έχει πλέον ελάχιστη δυναμική, τουλάχιστον σε ό,τι έχει να κάνει με τον αριθμό των μελών. Όμως αυτά που θα συζητηθούν στη συγκεκριμένη συνέλευση είναι τεράστιας σημασίας.

Με αυτή την κινησή σας φαίνεται να προσπαθείτε να ανακτήσει ένα μέρος της χαμένης δυναμικής της η ΚΜΑ, κάτι που είναι βέβαιο ότι θα αποτύχει. Επιπλέον τη δεδομένη χρονική στιγμή δεν έχει καμία σημασία, παρά μόνο η σωτηρία της ομάδας. Έαν επιθυμείτε τη συσπείρωση και την ευαισθητοποίηση, να είστε σίγουροι ότι μόνο έτσι δεν θα το επιτύχετε.

Έχω πει ήδη πολλά αμφισβητώντας σας, που δεν αποτελεί σκοπό του μηνύματός μου.
Προτείνω λοιπόν να επιτραπεί η ελεύθερη συμμετοχή σε όποιο φίλαθλο της ομάδας το επιθυμεί. Όσον αφορά το δικαίωμα ψήφου, αυτό θα είναι επίσης ελεύθερο σε όλους με την υποχρέωση να καταβληθεί για κάθε ψήφο το μικρό ποσό των 3 ευρώ. Καταλαβαίνετε ότι με τη συμμετοχή 5000 ατόμων η ΠΑΕ μπορεί να έχει 15000 καθαρά έσοδα, σίγουρα απαραίτητα για τις τρέχουσες υποχρεώσεις της. Το νούμερο αυτό είναι ενδεικτικό.
Νομίζω ότι με αυτή την κίνηση αλλά και με σωστές ενέργειες προώθησης στα ΜΜΕ της σημασίας της συνέλευσης η προσέλευση θα είναι κάτι παραπάνω από ικανοποιητική.
Εξαρτάται από εσάς, κύριοι. Θέλετε τη δημοκρατία των λίγων ή των πολλών; Σαφώς και δεν είναι εφικτό να συμμετέχουν οι εκατοντάδες χιλιάδες Αρειανών, όμως το ελεύθερο δικαίωμα συμμετοχής θα ενισχύσει τη συσπείρωση και σίγουρα  οι αποφάσεις θα παρθούν από περισσότερους από 300.
Παρακαλώ η πρότασή μου να εκτιμηθεί με την απαιτούμενη σοβαρότητα.
Με εκτίμηση

Μπαχαράκης Στέφανος”
To Top