Πρόταση μομφής από Αβάνογλου – Ψηφίδη για τη διοίκηση Σκόρδα!

Η γενική συνέλευση της Κοινωνίας Μελών Άρη ξεκίνησε με πρόταση μομφής κατά της νυν διοίκησης πρωτοδικείου, της οποίας ηγείται ο Λάμπρος Σκόρδας. Η πρόταση μομφής κατατέθηκε από τον Αναστάση Αβάνογλου και τον Γιάννη Ψηφίδη.

Διαβάστηκε το κείμενο της έγγραφης πρότασης μομφής από τον πρόεδρο της συνέλευσης. Η πρόταση μομφής είναι κατά του Λάμπρου Σκόρδα, εξηγώντας ένα σκεπτικό με συγκεκριμένους λόγους, σύμφωνα με το οποίο δεν μπορεί να είναι προσωρινή διοίκηση αυτή του Σκόρδα, ζητώντας να οριστεί νέα διοίκηση!

Τόνισε ο κ. Αβάνογλου πως “είναι ανεπίτρεπτο να συνεχίσει ο Σκόρδας, που με τις ενέργειές του έχει βλάψει τον Άρη”, όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά ζητώντας να οριστεί νέα διοίκηση!

Η πρόταση μομφής αναφέρει πως “αυτοί που θα αναλάβουν πρέπει να μην έχουν βλάψει τον Άρη την περίοδο 2004-2012, να έχουν γνώσεις και πείρα σε μεγάλες επιχειρήσεις, να μην είναι ανεπάγγελτοι ή επαγγελματίες Αρειανοί, να πιστεύουν στην προσπάθεια εξυγίανσης του Αρη μέσα από ένα ρεαλιστικό σχέδιο, να πιστεύουν στην ανάγκη παρουσίας ενός επενδυτή”.

Γίνονται διαβουλεύσεις εάν θα ψηφιστεί τώρα η πρόταση μομφής ή μετά το τέλος της γενικής συνέλευσης. Το προεδρείο επιφυλλάσσεται να δει τι προβλέπει το καταστατικό σχετικά με τις προτάσεις μομφής.

 

 

To Top