“Πρόταση Μπεσίκτας σε Μιρτσέα Λουτσέσκου κι αυτός πρότεινε τον… γιο του”

Σύμφωνα με τουρκικό δημοσίευμα, η Μπεσίκτας έκανε πρόταση στον Μιρτσέα Λουτσέσκου για να αναλάβει την τεχνική της ηγεσία, αλλά εκείνος πρότεινε τον γιό του, Ραζβάν.

Η τουρκική ιστοσελίδα «Hurriyet» ανέφερε πως οι δύο πρώτοι υποψήφιοι για την τεχνική ηγεσία της ομάδας, μετά την απομάκρυνση του Ρίζα Τσαλιμπάι, είναι ο Μπρούνο Ζενεσιό και ο Ραζβάν Λουτσέσκου του ΠΑΟΚ.

Το τουρκικό μέσο ανέφερε πως έχει υπάρξει πρόοδος στις διαπραγματεύσεις με τον 57χρονο Γάλλο τεχνικό, αλλά η τελική απόφαση θα παρθεί τις πρώτες μέρες νέου έτους. Το συμβόλαιο που συζητείται μεταξύ των δύο πλευρών είναι για 1,5 έτος, με τον ίδιο να αναμένεται να ταξιδέψει στην Κωνσταντινούπολη την Δευτέρα (01/01/2024) ή την Τρίτη (02/01/2024).

Υπενθυμίζουμε πως εκείνος είναι ελεύθερος μετά την διακοπή της συνεργασίας του με την Ρεν στα μέσα του Νοεμβρίου, αντιπάλου του Παναθηναϊκού στο Europa League.

Σε δεύτερο πλάνο, αν δεν έχουν αίσιο τέλος οι διαπραγματεύσεις με τον Μπρούνο Ζενεσιό, υπάρχει το όνομα του Ραζβάν Λουτσέσκου. Η τουρκική ομάδα έκανε πρόταση στον πατέρα του Ραζβάν, Μιρτσέα, ο οποίος κυκλοφορεί ελεύθερος στα 78 του χρόνια, μετά την λύση της συνεργασίας του με την Ντινάμο Κιέβου, όμως εκείνος αντιπρότεινε τον γιο του, Ραζβάν, σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ.

To Top