Πρόταση στη Super League για συμφωνία έως το 2017 έκανε η NOVA!

Σε συνάντηση που έγινε μεταξύ των ιθυνόντων της Nova και των επικεφαλής του συνεταιρισμού της Super League το συνδρομητικό κανάλι ζήτησε από τη λίγκα αναπροσαρμογή του συμβολαίου συνεργασίας.

Η αναπροσαρμογή που ζητείται από το κανάλι της Κάντζας αφορά τόσο το χρόνο λήξης του, με την πρόταση να περιλαμβάνει διετή επέκταση της συμφωνίας, όσο και περικοπή των συμφωνηθέντων ποσών, αφού στη Nova αξιολογούν ως «έκπτωση» της αξίας του προϊόντος την απουσία για τα επόμενα (τουλάχιστον) δύο έτη της ΑΕΚ που υποβιβάστηκε στο πέρας της παρελθούσης σεζόν.

Συγκεκριμένα η Nova αξιολογεί ως προϊόν αξίας 1,5 εκατ. ευρώ την απουσία της ΑΕΚ από το πρωτάθλημα και ζήτησε από τη λίγκα αντίστοιχη μείωση του ποσού της σύμβασης.

Από τη νέα χρονιά θα υπάρχει ένα παιχνίδι περισσότερο στο πρόγραμμα της Super League από την αύξηση των ομάδων σε 18, όμως το επιπλέον ποσό θα καλυφθεί από τον ΟΠΑΠ και όχι από τη Nova που ζητάει και την παραπάνω μείωση, σε μία ιδιαίτερη εποχή, κατά την οποία ο άμεσος ανταγωνιστής της, ο ΟΤΕ, έχει εξασφαλίσει τα κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης και μόνο η Super League είναι ανταγωνιστικός από ό,τι έχει στο πακέτο της η Nova.

To Top