ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πρόταση στον Μουρίνιο να αναλάβει την Εθνική Συρίας!

Παρά τη φημολογούμενη συμφωνία του με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για το καλοκαίρι, όσο αυτή δεν αποτυπώεται στο χαρτί με επίσημο τρόπο, οι επίδοξοι μνηστήρες εξακολουθούν να ελπίζουν.

Η εθνική ομάδα της Συρίας έχει φτάσει στην τρίτη φάση των προκριματικών της ασιατικής ζώνης για το Μουντιάλ του 2018. Οι άνθρωποι της ομοσπονδίας θεωρούν πως ένα βαρύ προπονητικό όνομα όπως αυτό του Πορτογάλου, εκτός του ότι θα «ταράξει τα νερά», θα βοηθήσει την ομάδα να φτάσει τελική φάση της διοργάνωσης προσφέροντας χαρά στον συριακό λαό που βλέπει τη χώρα του να πλήττεται από τον εμφύλιο πόλεμο.

Μια ενδεχόμενη συμφωνία με τον Ζοσέ Μουρίνιο σίγουρα θα αποτελούσε μια από τις κορυφαίες στιγμές του συριακού ποδοσφαίρου. Η ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Συρίας σε επιστολή που βγήκε στην δημοσιότητα, ενημερώνει τον μάνατζερ του 53χρονου τεχνικού ότι είναι ανοιχτή σε διαπραγματεύσεις για τυχόν συνεργασία.

Αναλυτικά:

«Προς κύριο/κυρία της εταιρίας Gestifute,

Ερχόμαστε σε επαφή μαζί σας, ώστε να σας ενημερώσουμε ότι ενδιαφερόμαστε να καταθέσουμε επίσημη πρόταση στον Ζοσέ Μουρίνιο για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της Εθνικής Συρίας η οποία βρίσκεται στην 3η φάση της ασιατικής ζώνης για το Παγκόσμιο Κύπελλο 2018.

(…) Θα θέλαμε να ξέρετε ότι είμαστε ανοιχτοί να διαπραγματευτούμε μαζί σας του όρους κάτω από τους οποίους θα έρθουμε σε συμφωνία με τον Μουρίνιο.

Είναι σημαντικό για το ποδόσφαιρο αυτής της χώρας, μια τέτοια εποχή, να υπογράψει ένας προπονητής παγκόσμιας κλάσης και να μας βοηθήσει να φτάσουμε στην τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου για πρώτη φορά στην ιστορία μας.

Σας στέλνουμε τους χαιρετισμούς μας και περιμένουμε την απάντησή σας ώστε να προχωρήσουμε τις διαπραγματεύσεις.

Ο Γενικός Γραμματέας της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας της Συρίας,

Kouteiba al-Refai»

To Top