ΜΠΑΣΚΕΤ

Πρόταση του Άρη σε Καστρίτη για ανανέωση 2+1 χρόνια!

O Γιάννης Καστρίτης είναι κεφάλαιο για τον Αρη. Για τον λόγο αυτό η διοίκηση θέλει να τον κρατήσει και ήδη έχει γίνει πρόταση για δυο συν ένα χρόνια.

Ο Ελληνας τεχνικός φυσικά θέλει χρόνο για να απαντήσει, αλλά και Ευρώπη του χρόνου.

Η κοινή επιθυμία των δύο πλευρών εκτός από αμοιβαία εκτίμηση και σεβασμό φανερώνει και ταύτιση απόψεων τόσο στο αγωνιστικό κομμάτι με αυτό που απομένει εκτός της χρονικής διάρκειας να υπάρξει και στο οικονομικό.

Ετσι, ο Γιάννης Καστρίτης και η ΚΑΕ Αρης θέλουν να προχωρήσουν μαζί, για να κάνουν το καλύτερο που μπορούν και θα πρέπει να γίνει αυτό σε επίσημη βάση.

Δηλαδή, μετά το Πάσχα που θα τελειώσουν οι αγώνες με τον Έλληνα τεχνικό να είναι από την πλευρά του θετικός όσον αφορά την παραμονή του, αλλά είναι ακόμη σε πρώιμο επίπεδο οι συζητήσεις, με ξεκάθαρες όμως προθέσεις.

Όλα αυτά βέβαια είναι στην αρχική τους βάση, αλλά είναι συγκεκριμένη η θέση της ΚΑΕ να κρατήσει τον Ελληνα τεχνικό στο Αλεξάνδρειο, όντας απόλυτα ευχαριστημένη, ικανοποιώντας παράλληλα τα θέλω του Ελληνα τεχνικού σε όλα τα επίπεδα.

Φυσικά, είναι πολύ νωρίς για κάτι επίσημο, αλλά οι σκέψεις είναι συγκεκριμένες με τον Γιάννη Καστρίτη να έχει άμεση προτεραιότητα στον Αρη, αρκεί να υπάρξουν και όλες οι ανάλογες συνθήκες για το κάτι παραπάνω την επόμενη διετία.

To Top