Πρόταση του σχήματος ΤΕΡΝΑ – ΑΚΤΩΡ – ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ για το γήπεδο του Παναθηναϊκού

Για πρώτη φορά  τρεις μεγάλες εταιρίες ενώθηκαν για ένα έργο όπως είναι αυτό του γηπέδου του Παναθηναϊκού στον Βοτανικό.

Συγκεκριμένα, το σχήμα ΤΕΡΝΑ – ΑΚΤΩΡ – ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ κατέβασε πρόταση για το έργο, με την προθεσμία υποβολής των φακέλων συμμετοχής να έχει λήξει από 10 το πρωί της Παρασκευής.

Aυτό σημαίνει ότι το συγκεκριμένο σχήμα έχει πολλές πιθανότητες να είναι ο ανάδοχος για το γήπεδο στον Βοτανικό.

Όπως αναφέρει το sport-fm.gr: “Στις 2 Φεβρουαρίου θα αποσφραγιστούν οι προσφορές και στη συνέχεια θα προκύψει ο μειοδότης, δηλαδή η καλύτερη προσφορά. Ο μειοδότης θα ανακηρυχθεί από τον Δήμο Αθηναίων ως ο προσωρινός ανάδοχος.

Στη συνέχεια θα πάμε στην προσυμβατική περίοδο, με τη συγγραφή της σύμβασης και την αποστολή στο Ελεγκτικό Συνέδριο. Ο μεγάλος στόχος είναι το έργο να αρχίσει μέσα στο έτος και να είναι έτοιμο το 2026, αφού το χρονοδιάγραμμα για το ποδοσφαιρικό γήπεδο είναι 36 μήνες.

Πλέον, το γήπεδο έχει μπει για τα καλά στην τελική του ευθεία για την έναρξη της κατασκευής του. Υπενθυμίζεται ότι το έργο θα χρηματοδοτηθεί με πόρους 115 εκατομμυρίων ευρώ από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων, ενώ τα υπόλοιπα 8 εκατομμύρια θα είναι από το Ταμείο Ανάκαμψης”.

To Top