Πρόταση ύψους 120.000.000 ευρώ της Τσέλσι για τον Έντσο Φερνάντες

Η Τσέλσι έχει καταθέσει στο τραπέζι 120 εκατομμύρια ευρώ, περισσότερα από 105 εκατομμύρια λίρες, για να φέρει στο Λονδίνο τον Αργεντινό αμυντικό μέσο της Μπενφίκα Έντσο Φερνάντες.

Το γράφουν τα βρετανικά ΜΜΕ, υπογραμμίζοντας ότι αν πραγματοποιηθεί η μεταγραφή θα δημιουργηθεί νέο ρεκόρ για το αγγλικό ποδόσφαιρο, επισκιάζοντας τα 100 εκατομμύρια λίρες που είχε διαθέσει η Μάντσεστερ Σίτι προς την Άστον Βίλα για τον Τζακ Γκρίλις, το 2021.

Ο Φερνάντες, καλύτερος νεαρός παίκτης της διοργάνωσης στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ που κατάκτησε η Αργεντινή, βρισκόταν εδώ και καιρό στο στόχαστρο των «Μπλε», αλλά μέχρι στιγμής ο πορτογαλικός σύλλογος είχε κλείσει την πόρτα σε οποιαδήποτε προσφορά.

Ο 22χρονος μέσος υπέγραψε στην Μπενφίκα μόλις το περασμένο καλοκαίρι από τη Ρίβερ Πλέιτ έναντι 10 εκατομμυρίων λιρών, αξία που όπως φαίνεται δεκαπλασιάστηκε σε λίγους μήνες.

Η Τσέλσι, που αποκτήθηκε από τον Αμερικανό δισεκατομμυριούχο Τοντ Μπόιλι, έχει ήδη ξοδέψει αυτόν τον Ιανουάριο πάνω από 180 εκατομμύρια λίρες (περίπου 204 εκατομμύρια ευρώ) για να αγοράσει τον Ουκρανό Μιχάιλο Μούντρικ, τον διεθνή Ιβοριανό Νταβίντ Φοφανά, τον Γάλλο Μπενουά Μπαντιασίλ, τον Βραζιλιάνο Αντρέ Σάντος και τον Νόνι Μαντουέκε, ενώ πήρε δανεικό τον Ζοάο Φέλιξ από την Ατλέτικο Μαδρίτης.

To Top