Πρόταση 300.000.000 δολαρίων ετησίως για τον Μέσι… ετοιμάζει η Αλ Χιλάλ!

Μετά την άφιξη του Κριστιάνο Ρονάλντο στη Σαουδική Αραβία για την Αλ Νασρ, ο επόμενος στόχος είναι ο Λιονέλ Μέσι, προκειμένου το πλούσιο αραβικό κράτος του Περσικού Κόλπου να υποστηρίξει με τον καλύτερο τρόπο την υποψηφιότητα που θέλει να καταθέσει, για τη φιλοξενία του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2030, μαζί με την Ελλάδα και την Αίγυπτο.

Πριν όμως, πρέπει να αυξήσει την προβολή του πρωταθλήματός τους και θέλει να συμβεί μέσω δύο μεγάλων αστέρων: του Κριστιάνο Ρονάλντο, ήδη στην Σαουδική Αραβία, και τον Λιονέλ Μέσι, τον οποίο πρόκειται να δελεάσει με μια τεράστια πρόταση.

Στη Σαουδική Αραβία, όπως αναφέρει η εφημερίδα της Βαρκελώνης «Mundo deportivo», πληθαίνουν οι φήμες ότι η Αλ Χιλάλ, η μεγαλύτερη αντίπαλος της Αλ Νασρ, θέλει να αποκτήσει τον Λιονέλ Μέσι και θα ήταν διατεθειμένη να κάνει μια προσφορά τουλάχιστον 300 εκατομμυρίων δολαρίων το χρόνο. Ποσό δύσκολο να απορριφθεί, αν και μένει να φανεί αν ο Αργεντινός θα δεχόταν να μετακομίσει σε μια χώρα με τόσο διαφορετικά έθιμα και τόσο περίπλοκο κλίμα από πλευράς θερμοκρασιών.

Με αυτό τον τρόπο οι Σαουδάραβες θέλουν το ντέρμπι του Ριάντ, «The Riyadh Derby», το δικό τους Clasico, ανάμεσα σε Αλ Χιλάλ και Αλ Νασρ, να γίνει η νέα σκηνή της μονομαχίας Κριστιάνο Ρονάλντο και Λιονέλ Μέσι.

Να σημειωθεί ότι στην περίπτωση του Κριστιάνο Ρονάλντο, ο μόνος χορηγός που εμφανίστηκε στη συνέντευξη Τύπου της παρουσίασής του ήταν το «Visit Saudi», ένα παράδειγμα του πόσο σημαντική ήταν η συνεισφορά της χώρας για τη μεταγραφή. Κάτι που σίγουρα θα ισχύσει και στην περίπτωση του Μέσι.

Το κράτος της Σαουδικής Αραβίας θα βοηθήσει την Αλ Χιλάλ με ένα μεγάλο χρηματικό ποσό για να μπορέσει αποκτήσει τον Μέσι, του οποίου το συμβόλαιο με την Παρί Σεν Ζερμέν λήγει στις 30 Ιουνίου.

Η σχέση του Μέσι με τη Σαουδική Αραβία δεν είναι μυστικό. Ο αρχηγός της παγκόσμιας πρωταθλήτριας Αργεντινής είναι επί του παρόντος πρεσβευτής του τουρισμού της Σαουδικής Αραβίας.

«Ο Λιονέλ Μέσι θέλει να απελευθερώσεις την εσωτερική σου συγκίνηση και να ανακαλύψεις το αδιανόητο. Είτε ταξιδεύετε για να ανακαλύψετε νέα πράγματα είτε παλιά πράγματα», μπορεί να διαβάσει κάποιος στην ιστοσελίδα του «Visit Saudi», όπου παρατίθενται διάφορα μέρη που θάμπωσαν τον Μέσι στις επισκέψεις του.

Ο Μέσι προώθησε επίσης τον τουρισμό στη Σαουδική Αραβία μέσω των κοινωνικών του δικτύων δημοσιεύοντας μια φωτογραφία του σε γιοτ να παρακολουθεί το ηλιοβασίλεμα. «Ανακαλύπτοντας την Ερυθρά Θάλασσα #VisitSaudi», δημοσίευσε στο Instagram.

To Top