Πρόταση 6 εκατ. ευρώ στην Super League για κεντρική χορηγία

Μεγάλη στοιχηματική εταιρεία κατέθεσε μία σημαντική πρόταση στη Super League για χορηγία έξι εκατομμυρίων ευρώ σε βάθος τριετίας, που περιλαμβάνει μεταξύ άλλων και την ονοματοδοσία του πρωταθλήματος.

Σύμφωνα με πληροφορίες η προσφορά της στοιχηματικής εταιρείας «Interwetten»  προς τη Λίγκα έχει γίνει εδώ και περισσότερο από δύο μήνες, στις αρχές Μαρτίου, πριν ακόμα ξεσπάσει η… κρίση του κορωνοϊού. Παρά ταύτα δεν θέλησε να κάνει πίσω και διατήρησε την πρόταση της για να αποτελέσει τον μεγάλο χορηγό της Super League για την επόμενη τριετία, έναντι συνολικά 6 εκατ. ευρώ.

Αξίζει να αναφέρουμε σε αυτό το σημείο ότι στελέχη της εταιρείας τόνιζαν και τον κομβικό ρόλο του προέδρου της Λίγκας, Μηνά Λυσάνδρου για να προχωρήσουν στην κατάθεση αυτής της προσφοράς.

Βέβαια η Interwetten δεν είναι… φιλανθρωπικό ίδρυμα και δεν “χαρίζει” τα λεφτά της. Μέσα από τη χορηγική σχέση της με τη Λίγκα τη φετινή σεζόν κι από μελέτες στις οποίες προχώρησε, είδε ότι ήταν επικερδής και της απέφερε σημαντικά οφέλη. Εξ ου κι αποφάσισε να… αναβαθμίσει τη συνεργασία τους, προσφέροντας ένα full πακέτο, που μεταξύ άλλων θα περιλαμβάνει και την ονοματοδοσία του πρωταθλήματος.

To Top