Πρώην αντιπρόεδρος Βαλένθια: «Δεν αξίζει ένας προπονητής, σεξιστής, ξενοφοβικός και ομοφοβικός»

Πρώην αντιπρόεδρος της Βαλένθια καλεί τους οπαδούς της να αντιδράσουν στην πρόσληψη του Γκατουζο χαρακτηρίζοντάς τον ομοφοβικό, σεξιστή και ξενοφοβικό.

Μεγάλες και έντονες οι αντιδράσεις στη Βαλένθια για την επιλογή της διοίκησης να έρθει σε συμφωνία με τον Τζενάρο Γκατούζο για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της ομάδας. Ένα μεγάλο κίνημα έχει συγκροτηθεί κατά του Ιταλού τεχνικού από οπαδούς των «νυχτερίδων» οι οποίοι αναφέρονται στην συμπεριφορά του και τονίζουν ότι δεν πρέπει να οριστικοποιηθεί η συμφωνία των δύο πλευρών.

Στο κίνημα αυτό, τάσσεται και ο Μιγκέλ Θορίο, πρώην αντιπρόεδρος της Βαλένθια, ο οποίος σε γραπτή του δήλωση την οποία και μοίρασε στα ισπανικά ΜΜΕ ασκεί εντονότατη κριτική στη διοίκηση και επιτίθεται στον Ιταλό τεχνικό. Τον χαρακτηρίζει σεξιστή, ομοφοβικό και ξενοφοβικό και υποστηρίζει ότι το προφίλ αυτό του Γκατούζο και ο ίδιος σαν προπονητής δεν αξίζει στην Βαλένθια και σε όλα όσα πρεσβεύει σαν ομάδα.

Μάλιστα, δεν μένει εκεί, αλλά τονίζει ότι υπάρχουν και άλλες περιπτώσεις που οπαδοί ομάδων αντέδρασαν στις επιλογές που έκαναν οι διοικήσεις τους, καλώντας τους φίλους της Βαλένθια να κάνουν το ίδιο.

To Top