ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πρώην τεχνικός του Άρη επέλεξε τον Μακ Νιλ στην Ιταλία τέσσερα χρόνια πριν!

Ένας πρώην προπονητής του Άρη, με αποτυχημένο πέρασμα από τον πάγκο των κίτρινων, ήταν αυτός που επέλεξε τον Τζερέλ Μακ Νιλ στην Μοντεγκρανάρο τέσσερα χρόνια πριν…

Στην ιταλική ομάδα ήταν τότε προπονητής ο Σαρόν Ντρούκερ, ο οποίος αφού είχε απομακρυνθεί από τον Άρη στα μέσα της περιόδου 2010-11, είχε βρει δουλειά στη Μοντεγκρανάρο, την “έσωσε” και παρέμεινε και την επόμενη χρονιά.

Επελέξε τον Μακ Νιλ, αλλά τον κοουτσάρισε μόλις για έξι αγώνες, καθώς η ομάδα του είχε τραγικό ξεκίνημα με μία νίκη και πέντε ήττες.

Ο Ντρούκερ δεν μπόρεσε να πετύχει ούτε στον Άρη, ωστόσο του χρεώνονται δύο επιλογές παικτών που εκ των υστέρων αποδείχθηκαν ότι ήταν σωστές. Ήταν αυτός που επέλεξε τον Πι Τζέι Τάκερ και τον Μπράιαντ Ντάνστον.

Ο πρώτος είναι παίκτης των Σανς (και συμπαίκτης του Μακ Νιλ στο φινάλε της χρονιάς) με τριετές συμβόλαιο 16 εκατομμυρίων δολαρίων, ο δεύτερος έχει αναδειχθεί δύο φορές κορυφαίος αμυντικός της Ευρωλίγκας ως παίκτης του Ολυμπιακού και θα συνεχίσει την καριέρα του στην Εφές υπογράφοντας συμβόλαιο με ετήσιες αποδοχές ένα εκατομμύριο ευρώ.

To Top