ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πρώην διαιτητής στην Πρέμιερ Λιγκ παραδέχτηκε σκάνδαλο στην Επιτροπή Διαιτησίας!

Ο πρώην διαιτητής της Πρέμιερ Λιγκ, Μαρκ Χάλσεϊ παραδέχτηκε πως σε διάφορες περιπτώσεις δέχθηκε πιέσεις από την Επιτροπή Διαιτησίας ώστε να μην ομολογήσει περιστατικά που συνέβησαν εντός αγωνιστικού χώρου, παρότι τα είχε δει κανονικά!

Η δράση στις μικρές κατηγορίες της Αγγλίας συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς και στο Foxbet.gr μπορείτε να βρείτε τα ρεπορτάζ όλων των αγώνων, όπως και τα σημεία που ξεχώρισαν για ποντάρισμα! Ακόμα, διαβάστε χρήσιμους οδηγούς, αλλά και άρθρα για… ό,τι μπορείτε να φανταστείτε, όπως για παράδειγμα τα Esports στον κόσμο του στοιχήματος!

Η παραδοχή του Χάλσεϊ προκλήθηκε έπειτα από κουβέντα που έγινε μέσω twitter πάνω στην έφεση που άσκησε ο Σέρχιο Αγουέρο για την ποινή των τριών αγωνιστικών που δέχθηκε, έπειτα από την αγκωνιά που φαίνεται να δίνει στον Γουίνστον Ριντ στο παιχνίδι της Μάντσεστερ Σίτι με τη Γουέστ Χαμ.

Ο Χάλσεϊ παραδέχτηκε πως κατά το παρελθόν δέχθηκε πιέσεις από την Επιτροπή Διαιτησίας της Πρέμιερ Λιγκ προκειμένου να παραδεχθεί πως δεν είδε περιστατικά που συνέβησαν εντός αγωνιστικού χώρου, όπως αυτό του Αγουέρο, παρότι αυτός τα είχε εντοπίσει κανονικά κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού.

Συγκεκριμένα ο Χάλσεϊ παραδέχθηκε στη συζήτηση που έλαβε χώρα στο twitter: «Έχω βρεθεί στην κατάσταση που ενώ είχα δει το περιστατικό, μου ειπώθηκε να πω πως δεν είχα δει τίποτα».

To Top