«Πρώην» και «νυν», αφήστε τα… ράδια και τις «ανακοινώσεις» και καλύψτε τα χρέη που δημιουργήσατε!

Μια ακόμη μέρα πέρασε χωρίς λύση για τον Άρη. Ο χρόνος παραμένει ο μεγάλος αντίπαλος σε αυτή τη δύσκολη μάχη, ουσιαστικά για την ίδια την επιβίωση του συλλόγου. Τα νούμερα για την οικονομική κατάσταση της ομάδας, ούτε λόγια χρειάζονται, ούτε χωράνε και… διπλωματία. Ο κόσμος του Άρη είναι ήδη στα όρια του.

Τι λέει το ένστικτό σου για τον μεγάλο τελικό Μπάγερν – Τσέλσι; Πόνταρε στην expekt.com, με Bonus εγγραφής 125 €!

Το μήνυμα που εκπορεύεται από κάθε κιτρινόμαυρο «πόλο» είναι ένα και σαφές: Αφήστε τα… ράδια και τις «ανακοινώσεις» και καλύψτε τα χρέη που δημιουργήσατε! Μήνυμα για «πρώην» και «νυν».

Ακούστηκε επανειλημμένως στο Βελλίδειο το «ο Άρης πάνω από όλα» ή το «δεν περισσεύει κανείς». Περιμένουμε να το δούμε στην πράξη.

Αντί αυτών και ενώ τα βεβαιωμένα χρέη της ΠΑΕ Άρης είναι στην εξαετία 17,3 εκατομμύρια ευρώ (κατ’ άλλους ξεπερνούν τα 20 εκατομμύρια) τι βλέπουμε:

– Τον Γιάννη Κόντη να ανακοινώνει από ραδιοφώνου ότι… θύμωσε και αποχωρεί, ενώ από το Φεβρουάριο έχει δεσμευτεί για την εισροή των κεφαλαίων, παίρνοντας μαζί με τη διοίκηση την ψήφο του σώματος για παράταση της θητείας. Αποχώρηση που ερμηνεύεται ως μια κίνηση τακτικής στη σκακιέρα των εντυπώσεων που προκαλούνται τον τελευταίο καιρό στον σύλλογο. Αλλά οι… εντυπώσεις δεν καλύπτουν τα ανοίγματα.

– Τον Τάσο Δεσύπρη να δείχνει καλές προθέσεις, να αναλύει στοιχεία, να υπόσχεται ότι θα ήθελε να δουλέψει για να βρει λύση για την ΠΑΕ, αλλά στο τέλος να ανακοινώνει μέσω facebook ότι «δεν δύναται να προχωρήσει» και να «κάνει πίσω».

– Τον πρώην πρόεδρο της ΠΑΕ Λάμπρο Σκόρδα να διεκδικεί για μια ακόμη φορά τον τίτλο του «κριτή των πάντων», (προφανώς ο ίδιος δεν έχει συμμετοχή με δικά του λάθη την τελευταία εξαετία, όντας ισχυρός μέλος της διοίκησης των τελευταίων…). Αν έχει διοικητική λύση ας την προτείνει.

– Τα διοικητικά συμβούλιο της Κοινωνίας Μελών και του ερασιτέχνη να μοιάζουν περισσότερο αμήχανα και αδρανή, χωρίς προς το παρόν να συστήνουν πρόταση που μπορεί να εμπνεύσει τον κόσμο.

 Το «εγώ» όλων προς το παρόν και να μας συμπαθάνε οι καλοί παράγοντες μας, βρίσκεται πάνω από το «εμείς».

Η ΠΑΕ Άρης έχει σήμερα διοίκηση. Αυτή είναι που καλείται  να καλύψει το μεγάλος βάρος, να βρει λύση, να κλείσει τις τρύπες. Προφανώς, πλέον, όχι μόνη της πια, γιατί όπως φάνηκε στην πράξη δεν μπορεί να τα καταφέρει μόνη της. Το αντίθετο.

Ήρθε η ώρα να μπει, λοιπόν, σε εφαρμογή το «Άρης πάνω από όλα». Εκτός κι αν κάποιους του βολεύει η κρίση, το κλίμα διάλυσης και αβεβαιότητας για να έχουν λόγο και ύπαρξη.

Θα χρησιμοποιήσουμε για επίλογο το «τέρμα τα παιχνίδια στην πλάτη του Άρη από όλους», όπως το εξέφρασαν οι οργανωμένοι οπαδοί του Super 3. Όχι για να γίνουμε αρεστοί ή για «δημόσιες σχέσεις». Απλά γιατί αυτό εκφράζει σήμερα την συντριπτική πλειοψηφία του απλού κόσμου του Άρη!

 

To Top