Πρώην παίκτης Παναθηναϊκού: “Μου ζήτησαν λεφτά για να μη σκοτώσουν εμένα και την οικογένειά μου”

Ο Εζεκιέλ Γκονζάλες σόκαρε σε δηλώσεις του στην Αργεντινή, αναφέρθηκε σε ένα συμβάν που άγνωστοι τον απείλησαν την προηγούμενη Δευτέρα και του ζήτησαν χρήματα για να μη σκοτώσουν εκείνον και την οικογένειά του.

Ο 42χρονος πρώην μεσοεπιθετικός του Παναθηναϊκού ανέφερε μεταξύ άλλων ότι του ζήτησαν 10 εκατομμύρια πέσος (500 χιλιάδες ευρώ) αλλά εκείνος έκανε καταγγελία και το Σάββατο οι δράστες συνελήφθησαν μετά από ενέργειες της αστυνομίας.

“Πήρα ένα μήνυμα στο κινητό μου την περασμένη Δευτέρα. Άρχισαν να απαιτούν να πληρώσω 10 εκατομμύρια πέσος σε μια CBU με αντάλλαγμα να μην σκοτώσουν εμένα και την οικογένειά μου. Έκανα την καταγγελία. Έκαναν έρευνα, έκαναν ελεγχόμενη παράδοση το Σάββατο και τους έπιασαν”.

Το απειλητικό μήνυμα που δέχθηκε ανέφερε: “Εζεκιέλ, κατάθεσε δέκα εκατομμύρια για να ζήσεις εσύ και η οικογένειά σου ήσυχα γιατί έχουμε όλες τις διευθύνσεις, φωτογραφίες, ονόματα και επώνυμα και όλες τις πληροφορίες για να σε πληγώσουμε πολύ”.

Ο Γκονζάλες μάλιστα δήλωσε ότι αυτοί που τον απειλούσαν, του έστελναν μηνύματα από διάφορα τηλέφωνα, χωρίς να παίρνουν τα απαραίτητα μέτρα για να ξεφύγουν από πιθανή αστυνομική έρευνα. “Είναι ολοφάνερο ότι δεν το πρόσεχαν”.

Ο ίδιος πάντως δεν σκέφτηκε στιγμή να δώσει τα χρήματα σε αυτούς που τον απειλούσαν για να γλιτώσει: “Αμφέβαλα για το τι να κάνω. Είτε να φύγω τη χώρα είτε να πάω στην αστυνομία. Το να τους πληρώσω, όχι”.

 

To Top