Πρώην παίκτης της Λίβερπουλ σε θεραπεία για την ψυχική του υγεία

Το άλλοτε «φυντάνι» της Λίβερπουλ, ο Τζόρνταν Άιμπ, αποκάλυψε τα προβλήματα ψυχικής υγείας που αντιμετωπίζει και πως βρίσκεται σε πρόγραμμα αναμόρφωσης μετά το τρακάρισμα που του στοίχισε την άδεια οδήγησης για 15 μήνες.

Τα ζητήματα ψυχικής υγείας είναι κάτι που αναπόφευκτα αφορά τους αθλητές και ειδικότερα τους ποδοσφαιριστές, ακόμα κι αν κάποιος έχει στρωμένη την καριέρα στο υψηλότερο επίπεδο.

Ο Τζόρνταν Άιμπ βιώνει μια περίοδο με μαζεμένες κακές επιλογές στη ζωή του και αποφάσισε να λύσει τη σιωπή του, αποκαλύπτοντας το πώς είναι να παγιδεύεσαι από τα λάθη στην καθημερινότητά σου.

Ο 24χρονος εξτρέμ της Μπόρνμουθ κι άλλοτε «φυντάνι» των ακαδημιών της Λίβερπουλ, με γεμάτες σεζόν στην Premier League την τελευταία τετραετία αλλά με μόλις 2 συμμετοχές στην φετινή περίοδο, δεν βρισκόταν στην αποστολή των Κερασιών για καιρό γεγονός που είχε προκαλέσει απορίες, ενώ τον περασμένο μήνα τράκαρε με το αυτοκίνητό του σε μαγαζί και του αφαιρέθηκε το δίπλωμα οδήγησης για 16 μήνες.

Τελικά, ο ίδιος μίλησε δημόσια στην «Telegraph» για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει και που τον έχουν οδηγήσει σε πρόγραμμα αναμόρφωσης.

«Θέλω να απολογηθώ για τις πρόσφατες πράξεις μου και να εξηγήσω τις περιστάσεις γύρω από τη συμπεριφορά μου. Αυτή τη στιγμή βρίσκομαι σε πρόγραμμα αναμόρφωσης και ελπίζω με τη σωστή βοήθεια η ψυχική μου υγεία να βελτιωθεί και να συγκεντρωθώ στο να γίνω καλύτερος άνθρωπος αφού πρώτα υπέπεσα σε κακές επιλογές.

Θα μου άρεσε κι άλλοι άνθρωποι που πάσχουν από θέματα ψυχικής υγείας να ζητήσουν βοήθεια. Η υγεία είναι πιο σημαντική από οτιδήποτε και εστιάζω στο να γίνω καλύτερο άτομο, προτού ασχοληθώ και πάλι με το ποδόσφαιρο».

To Top