Πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ και της Ντιναμό Κιέβου κινδυνεύει με ποινή φυλάκισης για εμπλοκή σε στημένα

Σε μεγάλους μπελάδες μπήκε ο Σίντκλεϊ Φερέιρα, ο Βραζιλιάνος πρώην αμυντικός του ΠΑΟΚ και νυν της ΤΣΣΚΑ 1948 (δεν αγωνίστηκε πάντως στο φιλικό με τον Άρη που έγινε στις 9 Ιουλίου) ως δανεικός από τη Ντιναμό Κιέβου, για το σύντομο πέρασμά του από την Κουιάμπα στο δεύτερο μισό του 2022!

Συγκεκριμένα, ο Βραζιλιάνος μπακ κινδυνεύει με ποινή φυλάκισης μεταξύ άλλων ποδοσφαιριστών για υπόθεση που αφορά την παραμονή του στην ομάδα της πατρίδας του, Κουϊάμπα.

Πιο αναλυτικά, τα ΜΜΕ της Βραζιλίας αναφέρουν πως αρκετοί ποδοσφαιριστές του συλλόγου θεωρούνται υπαίτιοι για τη χειραγώγηση ενός αγώνα. Σε ότι αφορά τον πρώην ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ, τα δημοσιεύματα επισημαίνουν πως δέχθηκε ένα ποσό κοντά στις 14.000 ευρώ για να πάρει κίτρινη κάρτα στον αγώνα της Κουϊάμπα με την Ατλέτικο Παραναένσε, στις 18 Σεπτεμβρίου του 2022. Ωστόσο σε εκείνη την αναμέτρηση ο Σίντκλεϊ δεν αγωνίστηκε και παρέμεινε στον πάγκο.

Η Αρχή καταπολέμησης του οργανωμένου εγκλήματος στην Γκοϊάνια έχει ανοίξει τον φάκελο της υπόθεσης και προσπαθεί να διαλευκάνει τα πράγματα. Σε περίπτωση που οι κατηγορίες αποδειχθούν, ο Σίντκλεϊ κινδυνεύει με ποινή φυλάκισης δύο έως έξι ετών, σύμφωνα με τα όσα προβλέπει η νομοθεσία της Βραζιλίας.

To Top