ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πρώην ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ έστειλε τρεις αντιπάλους στο νοσοκομείο!

Ένα πρωτοφανές και παράλληλα θλιβερό περιστατικό σημειώθηκε σε σημερινό αγώνα σε γήπεδο της Πέλλας σε αγώνα πρωταθλήματος Β κατηγορίας.

Συγκεκριμένα, ο αγώνας Αγ. Λουκάς-Πυρσός Πετριά, που από την αρχή είχε ξεκινήσει σε άριστο κλίμα, εξελίχτηκε σε θρίλερ με πρωταγωνιστή έναν πολύ γνωστό παίκτη που έχει αγωνιστεί και στην Εθνική ομάδα Νέων, στην ΑΕΚ και σε αρκετές ακόμη ομάδες.

Ο λόγος για τον Γ.Κ. που κατάγεται από το χωριό του Ν. Πέλλας Αγ. Λουκά. Στο 58′, σύμφωνα και με το φύλλο αγώνα, μετά από λεκτική διένεξη με αντίπαλο παίκτη τού όρμησε με πολύ άγριες διαθέσεις γρονθοκοπώντας τον στο κεφάλι και στο στήθος ρίχνοντας τον στο έδαφος.

Ακολούθως φέρεται να χτύπησε με όλο του το μίσος τον πεσμένο ποδοσφαιριστή (16 ετών παρακαλώ) αφήνοντας άφωνους τους πάντες εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου!

Η γενική σύρραξη που ακολούθησε ανάγκασε τον διαιτητή να πάει στα αποδυτήρια για να εκτονωθεί η κατάσταση ενώ εντός αγωνιστικού χώρου μπήκαν και φίλαθλοι οι οποίοι προσπάθησαν να πιάσουν τον Γ.Κ. που όμως κατάφερε να ξεφύγει.

Στην συμπλοκή ενεπλάκησαν και άλλοι παίκτες, αλλά στην προσπάθεια τους να σταματήσουν τον εξαγριωμένο παίκτη τραυματίστηκαν δύο από αυτούς.

Οι τρεις σοβαρά τραυματίες είναι δυο αδέλφια και ένας ξάδελφος με το ίδιο επίθετο (Σαρίδης).

Ο αγώνας διακόπηκε και οι τρεις τους διακομίστηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Έδεσσας όπου στον πρώτο διαγνώστηκαν κατάγματα στον αυχένα και στο θώρακα, ένας είναι με ραγισμένο χέρι και ο τρίτος με μώλωπες και εκδορές.

Υποβλήθηκε μήνυση κατά του Γ. Κ. ο οποίος να σημειωθεί ότι έπαιζε παράνομα (χωρίς δελτίο) στο παιχνίδι.

Το θέμα δυστυχώς στην τοπική κοινωνία έχει πάρει τρομακτικές διαστάσεις και το αστυνομικό τμήμα της Κρύας Βρύσης βρίσκεται στο πόδι καθώς άτομα κάνουν ‘’βόλτες ‘’ στον Αγ. Λουκά για να βρουν τον Γ.Κ. ο οποίος ενώ διαμένει με την γιαγιά του φυλάσσεται σε συγγενικό σπίτι σε άλλο χωριό για τον φόβο βεντέτας!

Πηγή: Pamebala.gr

To Top