Πρώην συνεργάτης του Τσιπίδη ο Κατσαμπέκης, παρουσιάστηκαν ως επενδυτές πέρσι στην Λαμία!

Κάνοντας μια πρώτη αναζήτηση στο διαδίκτυο σχετικά με τα νέα στελέχη του εμπορικού τμήματος της ΠΑΕ Άρης, προκύπτουν κάποια ενδιαφέροντα εκ πρώτης όψεως στοιχεία.

Συγκεκριμένα, σε ότι αφορά τον Αλέξανδρο Κατσαμπέκη, οι φίλαθλοι του Ηρακλή τον θυμούνται από την συνεργασία του με την ΠΑΕ επί προεδρίας Γιώργου Σπανουδάκη. Στη συνέχεια εμφανίστηκε πέρσι ακριβώς τέτοια εποχή στο πλευρό του Αποστόλου Τσιπίδη (με πλούσιο έως αμφιλεγόμενο αθλητικό παρελθόν, καθώς έχει διατελέσει μεταξύ άλλων πρόεδρος στην ομάδα μπάσκετ του Ηρακλή Θεσσαλονίκης και μέλος της ΠΑΕ Ηρακλής επί προεδρίας Αντώνη Ρέμου), προκειμένου να επενδύσουν στην Λαμία.

Παρουσίασαν μια σειρά από χορηγούς, αλλά τελικά δεν έγινε κάποιο deal, όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, για λόγους που δεν έχουν διευκρινιστεί, αν και υπάρχουν πολλές φήμες στην πόλη της Φθιώτιδας.

Ο Κατσαμπέκης μετά από ένα χρόνο και πριν αναλάβει πόστο στον Άρη, συμμετείχε προσφάτα στην κίνηση “Ηρακλής-Αναγέννηση” με σκοπό να μπουν στην ΠΑΕ Ηρακλής, αλλά τελικά η προσπάθεια τους δεν καρποφόρησε, μια και ενεπλάκη στην ομάδα της Θεσσαλονίκης ο επιχειρηματίας από τον Καναδά Παπαθανασάκης.

* Η φωτογραφία είναι από το starsports και διακρίνονται από αριστερά Καψαμπέκης, Τσιπίδης από την περσινή τους εμπλοκή στην Λαμία

To Top