Πρώην φίλη του Αρβανιτίδη βγάζει από το “κάδρο” τον Μαρινάκη!

Αλλαγή και ανατροπή δεδομένων στην υπόθεση της φερόμενης ως «εγκληματικής οργάνωσης» στο ελληνικό ποδόσφαιρο ειδικά ως προς τα περί εμπλοκής του προέδρου του Ολυμπιακού Βαγγέλη Μαρινάκη.

Η Α.Τ. από την Καρδίτσα και επί σειρά ετών φίλη του πρώην μεγαλομετόχου της Βέροιας Γιώργου Αρβανιτίδη έδωσε νέα ένορκη κατάθεση, η οποία διαφοροποιεί τα δεδομένα της υπόθεσης.

Η εν λόγω βασική μάρτυρας για τη σύνταξη του αρχικού κατηγορητηρίου τώρα λέει ότι «δεν γνωρίζει τον κ. Μαρινάκη ούτε κατ’ όψεως, αλλά απλά και μόνο εξ ονόματος. Επίσης δεν γνωρίζει καμία συναλλαγή του κ. Αρβανιτίδη με τον κ. Μαρινάκη, ούτε και αν έχουν συναντηθεί ο κ. Αρβανιτίδης με τον κ. Μαρινάκη».

Παράλληλα, η Α.Τ. υποστηρίζει ότι τον κ. Κουρίδη τον γνώρισε σε συναντήσεις για καφέ παρουσία του κ. Αρβανιτίδη με τον οποίο διατηρούσε γνωριμία λόγω της ενασχόλησής του με το ποδόσφαιρο.

«Σε αυτές τις συναντήσεις, δεν μου δόθηκε η εντύπωση ότι τα όσα λέγονταν αφορούσαν ύποπτες συναλλαγές. Όλα τα παραπάνω τα κατέθεσα σε ένορκη κατάθεσή μου και είναι αληθινά, πρόθεσή μου δε είναι να τα καταθέσω και στον κ. Ανδρεάδη αν κληθώ ως μάρτυς», αναφέρει χαρακτηριστικά η μάρτυρας.

Επίσης, η Α.Τ. υποστηρίζει ότι κατέθεσε στον εισαγγελέα Αριστείδη Κορέα πριν από έναν περίπου χρόνο σχετικά με όλα όσα γνώριζε για το χώρο του ποδοσφαίρου λόγω της πολύχρονης στενής σχέσης της με τον κ. Αρβανιτίδη, κατόπιν παρότρυνσης γνωστού αθλητικού δημοσιογράφου!

Όλα αυτά η Α.Τ. τα αναφέρει σε συνέντευξή της στην τοπική εφημερίδα της Καρδίτσας «Η αλήθεια» και στο δημοσιογράφο Γιώργο Αμβροσίου και αναμένεται να προκαλέσει ανατροπές στην πολύκροτη υπόθεση…

Πηγή: a-sports.gr

To Top