ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πρώτα γκολ, πρώτη νίκη για Κύπρο

Η Κύπρος σημείωσε τα πρώτα τέρματά της στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2018 και πήρε τους πρώτους βαθμούς, με τη νίκη 3-1 επί του Γιβραλτάρ.

τη μάχη της ουράς, η Κύπρος επικράτησε με 3-1 του Γιβραλτάρ και πήρε τους πρώτους βαθμούς της στον 8ο προκριματικό όμιλο του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2018.

Η ομάδα του Χρηστάκη Χριστοφόρου μπήκε δυνατά στον αγωνιστικό χώρο, έχασε ευκαιρίες και έφτασε στο πρώτο τέρμα της στα προκριματικά με τον Κωνσταντίνο Λαΐφη, μετά από εκτέλεση φάουλ του Δημήτρη Χριστοφή στο 28′.

Οι φιλοξενούμενοι αντέδρασαν και στο 51′ ισοφάρισαν με τον Λι Κασιάρο.

Ο Τζέισον Δημητρίου είχε δοκάρι λίγο αργότερα και στη συνέχεια της φάσης ακυρώθηκε ορθώς ριμπάουντ του Ηλία Χαραλάμπους (στο 1ο μέρος είχε ακυρωθεί επίσης σωστά γκολ του Τζόζεφ Τσιπολίνα).

Η “λύτρωση” ήρθε στο 65′ για τους γηπεδούχους, με τον Πιέρο Σωτηρίου να ξαναδίνει προβάδισμα στην Κύπρο και παράλληλα τη νίκη στο ΓΣΠ της Λευκωσίας, με τον Βαλεντίνο Σιέλη να διαμορφώνει το τελικό αποτέλεσμα στο 87′.

Οι συνθέσεις

ΚΥΠΡΟΣ: Παναγή, Χαραλάμπους, Ντόσα-Τζούνιορ, Λαΐφης, Χριστοφή, Εφραίμ (73′ Χαραλαμπίδης), Δημητρίου, Αρτυματάς, Κυριάκου (90+1′ Νικολάου), Σωτηρίου (87′ Μυτίδης), Κάστανος

ΓΙΒΡΑΛΤΑΡ: Ιμπραΐμ, Γκαρσία, Μπαρνέτ, Ρ. Κασιάρο, Μασκαρένιας-Ολιβέρο, Μπάρντον (68′ Ερνάντεθ), Γουόκερ, Κ. Κασιάρο (74′ Γκάρο), Λ. Κασιάρο, Τσιπολίνα, Καμπρέρα (85′ Πρίστλεϊ)

* Κόκκινη 80′ Μασκαρένιας-Ολιβέρο

Πηγή: sport24.gr

To Top