ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Πρώτα η διπλή αποστολή με Αστάνα, μετά η προσοχή σε Κουόπιο ή Βόρσκλα Πολτάβα

Η χθεσινή κλήρωση έβγαλε δυο πιθανούς αντιπάλους για τον Άρη, εφόσον αποκλείσει την Αστάνα στον δεύτερο προκριματικό γύρο του Conference League. Όπως είναι γνωστό θα αντιμετωπίσει στον τρίτο τον νικητή του ζευγαριού Κουόπιο (Φινλανδία) – Βόρσκλα Πολτάβα (Ουκρανία), εάν καταφέρει να ξεπεράσει το εμπόδιο της ομάδας από το Καζακστάν.

Στον Άρη ξεκαθαρίζουν ότι προηγείται η διπλή αποστολή με την Αστάνα και μετά μπορεί να γίνει η οποιαδήποτε συζήτηση για τον γ’ προκριματικό γύρο.

Υπενθυμίζεται πως τα ματς του Άρη με την Αστάνα θα γίνουν στις 22 Ιουλίου στο Καζακστάν (16.00) και στις 29 του ίδιου μήνα στη Θεσσαλονίκη (21.30), ενώ τα παιχνίδια του Γ’ προκριματικού γύρου με Κουόπιο ή Βόρσκλα Πολτάβα είναι προγραμματισμένα από την UEFA να γίνουν στις 5 και 12 Αυγούστου, ενώ εκείνα των πλέι οφ στις 19 και 26 Αυγούστου.

Αν οι τρεις ελληνικές ομάδες (Άρης, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ) φτάσουν στα πλέι οφ του Europa Conference League, τότε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ θα είναι στους ισχυρούς και ο Άρης στους ανίσχυρους βάσει του ranking που έχουν.

To Top