ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Πρώτα η… Ευρώπη, από κόσκινο η επιλογή στο θέμα προπονητή

Ο Ρόμπερτ Παλίκουτσα ολοκλήρωσε την παρουσία στο 8ο συνέδριο «Transfer Room», που πραγματοποιήθηκε 20-22/03 στο γήπεδο της Τσέλσι, στο Λονδίνο και ήδη είναι στη διαδικασία της πραγματοποίησης δυο-τριών ταξιδιών στην Ευρώπη με φόντο τη μεταγραφική ενίσχυση του Άρη

Όλα δείχνουν ότι είναι αποφασισμένος να προχωρήσει σε αρκετές αλλαγές στο ρόστερ του Άρη για την επόμενη σεζόν και κάνει από τώρα τον προγραμματισμό του ώστε να είναι έτοιμος να κάνει τις προτάσεις του στον Θόδωρο Καρυπίδη, μόλις ολοκληρωθούν τα πλέι οφ ή εφόσον ο Άρης εξασφαλίσει νωρίτερα ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο. Απαραίτητη προϋπόθεση για τον τεχνικό διευθυντή του Άρη, στις συζητήσεις που κάνει.

Χρόνος υπάρχει, όχι όμως απεριόριστος, το ξεσκαρτάρισμα της ομάδας απαραίτητο, όπως ο καθορισμός των μεταγραφικών κινήσεων. Σε κάθε περίπτωση, το πρώτο “ταμείο” θα γίνει με την επιστροφή του στη Θεσσαλονίκη την ερχόμενη βδομάδα.

Από κει και πέρα, όπως καταγράφηκε και στην περίπτωση Προσινέτσκι ο Άρης θα περάσει από κόσκινο την επιλογή στο θέμα του προπονητή για τη νέα σεζόν. Όπως σημειώσαμε και χθες, βάσει των όσων άλλωστε, τονίζουν επίσημα στην Αλκμήνης, ο Παλίκουτσα ξεκαθάρισε στον Προσινέτσκι ότι ο Άρης δεν ψάχνει προπονητή γιατί έχει προπονητή αυτήν την περίοδο, τη στιγμή μάλιστα που πρόκειται για ένα θέμα, στο οποίο η τελική απόφαση θα παρθεί με μεγάλη προσοχή και αναζήτηση το ερχόμενο καλοκαίρι.

Ήδη υπάρχουν αρκετά ονόματα και παικτών και προπονητών που είναι στην λίστα, όμως προς το παρόν δεν προκύπτει κάποια χειροπιαστή εξέλιξη.

To Top